Dagens braiga!

I ren frustration sitter jag på Brynjan och som en tönt vid datorn. Eftersom jag spillde en liter vatten över Johans dator igår kväll, (det var droppen den dagen) Vilken jävla klant jag är! Vi har alltdå ingen fungerande dator hemma.. :S

Som tur är kommer pappa in svängandes med en ny imorgon :) Yippi, trodde inte att jag var så beroende av datorn som jag är. Tack och lov har lyckats tömma den på det viktigaste, som bilder och dokument!

Nu har jag suttit och knåpat ihop en teater pjäs med Malin.. "renoverings project" haha.. Det är kul när man får ta fantasin ut i fingerspetsarna.. Däremot är min förkyldning inte nå vidare, känns som hela mitt huvud består av snor (vidrigt)
Jag fick iaf gör ett prov för att se om jag kunde få upp ett steg i matten, man skulle då ha 21 rätt för att klara sig, jag hade 18 :( Men jag fick gå upp ändå så nu jävlar ska här lösas ekvationer med x och y ;) haha.. Mattesnillet i mig börjar visa sig.

Dagens braiga!
Vi har vait på ultraljudet som måste vara bland det häftigaste jag gjort. Den krabaten var inte stilla en sekund och man kunde se allt, vet inte vad jag förväntat mig men tår och fingrar fanns där och allt såg bra ut :) Johan blev helt tagen av allt, det blev nog verkligt för honom och har inte släppt blicken från korten en sekund känns det som! Härftigt. Skönt att höra att allt var bra iaf. 
En annan kul sak är att Johanna, en av mina vänner har flyttat till Sverige igen så det går att ringa henne :)
Och en annan vän var glad idag för hon klarat en tenta, och när mina vänner är glada är ju jag glad !

Imorgon ska jag sova och dricka bremhults juice och trolla bort denna vidriga förkyldning! Sen kommer pappsen med datorn och då får jag även säga hej till min farbror som jag inte träffat på x antal år, dom kommer bara en snabbis, men det blir ju kul ändå, att säga hej iaf :)

Hej hå!


Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Jag hörde om ultraljudet =) Man blir bra tagen när man ser den lille på skärmen framför sig =) Det som inte riktigt känts verkligt BLIR verkligt i samma stund. Nästan så man längtar efter en ny mage....

2009-03-11 @ 20:13:24
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0