Slutet av dagarna i Ramsele, och hemkomsten :)

Fannys avslutning på skolan var super fint och jag fick en och annan tår i ögat. Vi fakade hos mamma sen grejjades det hemma.. Jag körde upp Fanny till västansjö där deras avslutningsfest skulle vara sen umgicks jag med Kusin Jessica under kvällen :) Melissa ringde vid 21 på kvällen och då skulle vi upp och kolla till festen :P Där var allt lungt och städad, näsan iaf.. Dom verkade ha roligt. Jag kände mig mest bara ivägen så vi åkte därifrån, Kalle B var med hem :)
Vi fick för oss att åka mot orrsjön och kolla efter björn.. Det var kanske inte en sån smart ide då pappas bil som jag fått lånat under kvällen är så pass låg och inte direkt bra bil att köra efter så dåliga vägar..

Den kvällen slutade med att vi stod mitt i skogen i en timme och väntade på att bli bogserad därifrån efter att jag kört sönder oljetråget på bilen.. Det kändes piss. Tack och lov kom kusin och Dennis och hjälpte oss så vi kom ner på byn igen. Drog upp morsan där i natten också... hon som skulle upp och jobba.. Ja de blev ganska sent. och Tråkigt för pappa behövde bilen och dagen därpå fick vi veta att det inte fanns någon som kunde hjälpa honom förns efter midsommar. I ramsele är man verkligen i behov av en bil så mitt samvete var inte på topp, men han sa att jag skulle släppa det, så jag får väl göra det. Det är ju trots allt sånt som kan hända..

Dagen efter åkte jag med någon sorts lättnad mot Gävle igen. Mamma och Jonny körde mig, vi handlade på plantagen och gjorde stan innan mitt tåg gick. Jag var så otroligt trött att jag hade frossa i kroppen. Johan mötte mig vid tåget och jag var så glad att se honom.. När han öppnade dörren till lägenheten fick jag en chock. Det var ljus överallt och vardagsrummet var klart och super fint. I köket stod en bukett med rosor, ost och kex och annat gott och två paket :) En ny parfym och en locktång som jag trånat efter ett tag :) Det var hur romantiskt som helst och väldigt uppskattat.. Samvetet sved även där då jag inte orkade vara vaken utan slocknade ganska direkt efter en super mysig kväll i vårt nya kök :)
Vaknade under natten och bevisat att min kropp inte mådde som den skulle.. :S Hela lördagen bestod av att sova på soffan och en tallrik fil under hela dagen var det jag lyckades få i mig och behålla.. Idag mår jag bättre, men inte alls som jag ska.. Vi åkte till Valbo med Sophie och Mattias och Isabell, det gick hyffsat men jag var slakt när vi kom hem.
Vila vila vila och sen kom Emma och Peter på besök :) Nu är soffan min vän igen och Johan har krypit ner brevid.
Den lilla där inne sparkar som en tok och det känns ju bra. Men jag skulle vilja återgå till så som jag mådde innan jag åkte hem.. Men man har väl svackor, jag har ju mått förvånansvärt bra under dessa 7 månader, så klaga ska man nog inte göra. 

Det känns skönt att vara tillbaka i Gävle och i lägenheten och JOHAN ! :) Nu är det inte långt kvar till midsommar och det ska bli skönt med lite ledig tid tillsammans på annan ort.

Känns som att sängen skriker mitt namn så jag ska ta och knoppa nu..
Kan inte sluta fundera på att min lilla lillasyster faktiskt flyttar om två månader.
Blir ju inte alls lika roligt att åka hem då :S fast jag tror nog vi kommer åka hem samtidigt ändå :P

Sov så gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0