Eldsjälen..



Tv 4 på Limön gjorde en intevju och filmade kollot där ute.
Känns trist att jag inte kan vara med där ute i år, men vi får se hur det blir nästa sommar, kanske kan jag också spendera några dagar där ute.. :)  Det är kul att media uppmärksammar vilket häst jobb dom gör, dom flesta fritidsledare i Gävle (säkert överallt) lägger ner STORA delar av sin fritid och otroligt mycket energi för att aktivera och få barn och ungdommar att må bra.


Nu har jag varit på Tempo och köpt en läsk, det är varmt idag, men inte samma (vidriga) hetta som igår :) Det är bara skönt. Funderar på när folket dyker upp.. Jag ska nog ta bilen och möta upp dom så dom hittar hit, problemet är bara hur jag ska ta mig ut från parkeringen med det där aset till bil =) Vågade knappt köra ut med lilla Golfen.

Jag saknar mina cd skivor som ligger i någon av flyttkarongera, ska bara finna energi att gå igenom dom ytterligare en gång.. :)

Nu ska jag grajja vidare.

Kommentarer
Postat av: Moster

Hej Emelie och Johan!

Faktiskt så skrattade jag så jag grät när jag läste om dammsugarn. Håller med dig om att det var urhäftigt att morsan körde till er, ett steg i rätt riktning. Det måste ha varit någon mening med att hon körde fel i Tönnebro. Ha de bra, hoppas ni mår gott.

2009-06-30 @ 16:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0