Morgonhumör..

Ja, igår kväll skulle mamma och Jonny med  hund komma hit. Dom fick fel på bilen och blev stående vid Sandviken, men visste inte vart dom var. Så jag och Fanny fick åka och tanka disel och leta upp dom, det var inte lätt kan jag lova och några utbrott efter e4 bjöd jag på. Men tillslut kom dom iväg men bilen krånglar fortfarande. Vi åkte hem och jag och Johan storhandlade sen lagade vi mat åt hela kompaniet.. Sen tog vi en sväng till vårvik där vi släppte Molly så hon fick springa av sig lite, det är så fint där ute. Blev en ganska tidig kväll igår.

Den här morgonen var mer kaos artat.. Klockan är nu 06.30 en lördagmorgon och för en timme sedan vaknade jag av ett jävla liv. En gubbe som tår utanför och skriker i megafon, en svart bil som spelar musik på högsta volym och en liten spanjor som står i cowboy hatt med gitarr och sjunger, det kanske låter roligt, men att bli väckt på det viset gjorde mig vansinnig.. Jag gick ut till dom här idioterna och sa åt dom att vara tysta så man kunde få sova ifred.. Varpå den där jävla megafonen gick på högvarv "Are you having a baby, please go to sleep".. Åhh, om det ända hade varit några i min egen ålder som dyrgade på det viset men dom här gubbarna var 40-45+ så jag viftade med armarna och macherade in i lägenheten igen och ringde störningsjouren.. Det hade nog fler gjort för inom två minuter var polisen här och hela grannsamverkan stod ute på balkongerna.. Den svarta bilen försvann fort och nu är det tyst.. Men tror ni jag kunde somna om? Nee... Konstigt att Molly inte flippade ur..


Idag ska vi städa ur den gamla lägenheten. Jag hoppas det går fort och smärtfritt.. :) Sen när familjen dragit ig hemåt ska jag och Johan ut på lamp jakt, det blir mörkt ganska tidigt ute nu och vi har inte så många lampor i lägenheten. Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut än. Johan nämnde något om tacos och Matte, så vi får se vad det blir :)

Nu har iaf Johan somant om. Bara jag som är vaken. Ljuvlig start på dagen!

Veckan som gått har varit rolig! Fast vi inte gjort så mycket. Jag och Fanny var ner på stan och förderv tid.. Vi har kollat film och mest bara varit. Får förfrågningar varje dag om någon bebis kommit, men icke. Inte ännu.. Det verkar dröja :S
Men flera andra har ploppat ut till världen, så vi säger Grattis och Välkommen till dom :)

Idag åker alltså alla hemåt och på måndag när Johan går till jobbet blir jag ensam igen.. Jag gilar ju att vara ensam men nu har jag vant mig vid att folk runt om, hela sommaren har det varit så :) skulle gärna ha de så i fortsättningen också..
Men jag gissar att iaf mamma, pappa och Fanny kommer komma ner på en visit snart igen.

Nu är det AFV på tv och det är ju super roligt så jag ska spendera kommade timmen med det och invänta att resten vaknar också, men den där spanska gitarristen och hans idioter till vänner gnager i huvudet..

Hoppas ni har det bra! Trevlig helg :)

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

Men herregud, vad var det där för idioter? Vad var deras mening med det hela? Självklart ska ni komma hit ikväll och käka lite tacos med oss =)

2009-07-25 @ 12:13:36
URL: http://gnuggis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0