Big Comedy

Igår efter jobbet var jag tvunget att ringa pappa. Behövde prata av mig och det är alltid bra att praa med honom på nått vis för han säger väldigt kloka saker. Jag hävde ur mig både det ena och andra och han gav tips och pratade om vart jag borde lägga min energi, inte på små saker utan på saker som är viktiga för mig och det har jag bestämt för att fullfölja nu.


Johan kom hem rätt sent och jag trr verkligen han behöver helg nu. Känns som att det varit en stress vecka för honom den här veckan. Känns bra att han ska ut med grabbarna på lördag efter som det änns som att han sällan träffar hans kompisar nu förtiden.. Jag skulle egentligen på fest hos Sophie och tyckte det skulle bli super kul. Sen såg jag att jag jobbade och tänkte byta helg, men då hade det resulterat i att jag inte kan vara med på Johans fest och det skulle vara nästintill omöjligt eftesom det är jag som har koll på allt som har med den där festen att göra. Johan är lite bakom flötet där :) så får snällt jobba men jag hoppas det kommer fler tillfällen.

Fick mail av chefen imorse också och det är kul när det känns som att saker går bra.

Pratade med Farmor igår också.. Försöker ringa henne lite då och då. Och ibland kan jag få sån ångest att jag inte hälsar på henne oftare :S Jag hade som lovat mig själv det när jag flyttade hit. Det tar en timme drygt till Stockholm och är inte särkillt dyrt heller, så jag ska skärpa mig. DKommande månad ska vi iaf dit och hälsa på. Det har jag bestämt.


Har även hittat en sak jag skulle vilja ge till Johan och mig, som en försenad present till honom. Skullevilja köpa biljetter till, Big Comedy 2009. Vore jätteroligt att gå på och han skulle uppskatta det också. Men jag får se hur det blir. Har ju som en ganska dyr fest att ordna med också och en lägenhet som suger pengar varje månad. Det blir förmodligen inget av.

Min morbror ringde igår också. Han är galen! Han surrade och surrade.. Dom had köpt "et fritidshus" som han så fint kallade det men det ska bli kul och se vad det är han egentligen köpt, för med honom vet mn aldrig.
Han är electriker och höllpå smälla av när han kom hit för tredje gången och såg att vi inte fixat med strömmen :P han skulle ha kommit hit igen några dagar senare och hjälpt mig men han blev sjuk. Lät som det kliade i fingrarna på honom och ner hit och fixa :) Haha.. den där strömmer är faktiskt ett problem här. Inte en lampa eller ett uttag i köket, fläkten funkar inte och det hänger ut kablar ur väggen :S men det löser sig snart skulle jag tro.

Nu ska jag över till Emma och h en lite fixar förmiddag.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0