Fredag

Den här natten blev inte lika lyckad.. Har vaknat till och från hela tiden. Vid halv sex gav jag upp.. Då tog jag mig upp och gick på prommis.. Johan snarkade på här hemma :)

Igår kväll var vi till Gragon Gate, den kinesiska byggnaden efter E4an, vi hade super mysigt. Johan gick lös som en galning med kameran så jag ska lägga ut lite bilder senare.. Jag tycker egentligen inte om Kina mat, men det var helt ok där.. Fanns mongolisk buffé också som jag uppskattade mera, men huvudsaken var ju att det blev kvalitets tid och det blev det också. Johan hade till och med sagt ifrån träning, utan att jag behövde be om det ;) Vilken man! Haha..
Vi spande runt i Mehedeby och Älvkarleby, och bara myste. Sen åkte vi hem och kollade tv och slöt ögonen redan vid 22..
En super härlig kväll. Kändes som att det behövdes då jag numera börjar förvandlas till ett vandrande psykfall, så här nervklen som jag är nu har jag nog aldrig varit. Att gå över tiden var jobbigare än vad jag trodde det skulle vara.

Nu är jag hemma från morgonpromenaden och Johan sitter och äter gröt. Vi ska snart åka till sjukan och göra ultraljud, blir förmodligen hemskickad igen på ytterligare några dagars väntan så då ska jag försöka somna om och sova ikapp dom timmar som Blunder stal inatt :)

Hoppas alla får trevligt i helgen. Många ska fiska kräftor och många hemma ska på Rafna stämman. Här i Gävle drar Marinfestivelen igång ikväll, känner mig helt omotiverad, men vi får se vad som händer :)
Funderar på att hyra "Stockholm Boogie" och skratta lite framöver :P

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0