Ica kassen!

Gårdagskvällen tog musten ur mig :) Jag och Robin kom aldrig ut i några skolor, eftersom affischerna inte var klara, så vi fick fint sitta vid photoshop och göra klart dom! Det var ganska roligt! Sen sprang jag iväg på min lektion, och inte förns jag kom hem och skulle stressa ihop packningen kom jag på att jag GLÖMT bilen på jobbet :S Jag är så ovan att ha den så jag mindes inte när jag skulle till skolan. Det gjorde ju inget.. Men det blev härliga skratt när jag svarade "Ja jag kan ju lika gärna jobba för jag har faktiskt glömt bilen där" :) haha.. Så det blev jobb igår, sen fick jag ta bilen till Kvantum och handla. Sen middag, vid halv tio. Det var Johan som hade gjort chili con carne..

Hade super svårt att somna så det blev rätt sent, så gissa om huvudet dunkade kvart över sex i morse när Johan snällt knackade på min axel och frågade om jag kunde klippa honom innan han skulle till jobbet :S Vad gör man inte för den man älskar? Haha.. Så nu är jag uppe med tuppen och kollar nyhetsmorgon, dom snackar bara om den här svininfluensan.. Verkar lite otäckt.

Solen är inte med mig idag :S Lite trist. Men jag är ändå super laddad inför dom kommande dagarna :)
G-Force grabbarna har lovat att rappa för mig, och tjejerna ska visa deras dans! Sen blir det massa spännande altiviteter och tokigheter. Packningen är klar, men ett problem stötte jag på igår. Min sminkväska är borta!?, jag måste ha packat ner den i någon kartong så jag fick troget ta en ica kasse och packa ner diverse i. En á la Johanna blev det ;)

Skiter i sovsäck, tar med täcke och kudde istället, jag har blivit lite mer bekväm av mig än förut :) Var lite nervis att vi skulle tälta, (jag brukar älska att tälta) men som tur var ska vi bo i en STOR stuga med rum som har sängar ! Skönt.
Ringde Malin igår, som på impuls hade tatuerat sig, ska bli kul och se vad hon nu hittat på.
Jag, Robin och Dennis beslutade för att åka tidigare än dom andra, så jag ska fixa klart här. Knalla till apoteket och sen anläda Bryjan där mini bussen ska packas, sen bär det av mot Hälsingland, det ska tydligen vara otroligt vackert dit vi ska så jag hoppas verkligen är vädret är med oss.. Hade inte haft något emot ett par sol timmar.

Hoppas ni får en toppen bra valborgsmässo afton!

Kommentarer
Postat av: Johanna Olsson

Haha, jag myser när jag läser att du faktiskt lyckas glömma en hel bil och har min ingen nessesär så tar man en påse. Så skönt att det finns fler !

2009-04-30 @ 01:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0