Funderingar..

Funderar på vart tiden tagit vägen, en vild gissning är jag gått förbi den? Hunnit i fatt den och tappat den igen..
Men jag trivs just nu, i tiden som är, helt utmärkt och underbart. Saker och ting löser sig, undan för undan..
 Famtiden är ju fortfarande ovetande men det löser sig också :P undan för undan..
Plugg, jobb, fritid.. Jag har hittat hem i Gävle nu. Börjar få bukt på människorna här.. Sa att jag skulle ge det ett försök tills efter sommaren, nu är det redan september och mitt enfaldiga besult är att jag blir kvar här... Så länge som vi vill bo här så klart, andra planer har ju funnnits i vår planering men det får helt enkelt vänta. Ska bli skönt att slå sig till ro.
Bara vi hittar den rätta braiga lägenheten där vi får plats, så är allt bra igen, är trött på att leva i kartonger och väskor nu, har ju gjort det sen jag var 15 år, snart 7 år alltså :S tiden som sagt, den springer iväg...
Men vilken tid jag än söker efter vet jag att den här tiden är den bästa. Har nog aldrig i hela mitt liv mått så här bra..
Inte bara pågrund av Johan heller utan det känns som att jag verkligen har fått bukt över så mycket funderingar och att jag aktiskt vågat släppa taget o det som inte går att förändra. Jag börjar uppskatta det jag har mer, och grämer mig intelika mycket över det jag inte har, och det som gått förlorat bryr jag mig faktiskt inte så mycket om..


Nu är tiden 2008, snart 2009 och jag har sjukt mycket att se framemot, det har jag haft hela sommaren och det bara fortsätter, det blir som lättare att vara mitt i en vardag om man vet att man har saker framför sig som är roliga.

I helgen drar jag ett sista race, innan lugnet och massa jobb, chapill hill i bakfickan och mina nya gula höstiga strumpbyxor =)

Puss och kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0