Bra dans och trevlig sköterska!

Gårdag var hur trevlig som helst.
Jag ringde som sagt efter mina sjukjournaler och blev kopplad till barnmottagningen där jag presenterade mig och det visade att sjuksköterskan som svarade kom ihåg mig, jag minns henne också. Hon var den av alla som hade en labrador valp hemma som hon ofta berättade om. Hon frågade hur jag mådde iag och hur allt gått.. Det var lite läskig. Som att snabb spola tillbaka till sjukhus tiden med gråt och skrik. Men väldans roligt också att få berätta att jag faktiskt varit frisk med lååånga mellan rum sen flera år.. Hon var jätte snäll som vanligt och skulle be doktorn gå igenom min journal och skicka den.

Vid 18 skjutsade Johan ner mig till teatern, där jag skulle gå på föreställning med några ungdomar. Hur häftigt som helst. Dom var grymma att dansa, fattar inte att man kan göra som dom gjorde med kroppen.
Efter föreställningen hade dom "battle" mellan 4 killar som dansade om ett Playstation 3, en kille som hette Dogge vann, han var bäst tyckte jag. Otroligt kul att se så många engagerade ungdommar och snällt a kultur och fritid att bjuda på biljetterna!
Glömde i vanlig ordning kameran hemma vilket var extra surt denna gång.. men det ska jag skärpa mig med!

Var hemma vis 21 tiden och då blev att ta tag i tvätt och lite diverse. Sen blev det mys fika i soffan och sömn.
Nu börjar jag jobba om ca 2 timmar och det ska väl bli ganska skönt egentligen.  
Slutar halv tio och imorgon åker vi tidigt till Farmor.
Jag drömmer vidriga mardrömmar vissa nätter. Vågar inte ens beätta vad de handlar om för det är verkligen otäckt men jag undrar vad det är som gör att man drömmer!?

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0