Lustigt läte

Hmm, långsam dag. Kom till jobbet klockan 14 och skulle gå min introduktion, när en av två personal får astma och självklart måste hem.. Men ringer man inte in någon annan då? Hmm, inte på mitt jobb verkar det som, jag fick jobba på ändå, utan intro trots att jag inte visste ett jot om avdelningen.. då gör man inte särskillt bra ifrån sig, dessutom fick jag vara helt ensam dom sista 40 minutrarna :S det retar gallfeber på mig..

Johan, Jonas och någon till som jag inte minns vad han heter satt en trappa upp och drack några öl, medans jag njöt av lugnet.. sen ringe han och vil ha skjuts ner på stan.. Jag harlnge undvikit och köra i stan.. helt enkelt för att jag inte kan.. Men någon gång måste man ju ta tjuren vid hornen och så blev det.. Jag klarade det faktiskt.. Både jag och bilen överlevde hela vägen hem till och med :) Nöjd som få..  

Imorgon blir det jobb igen men jag hoppas inte johan blir allt för berusad ikväll, jag måste till valbo och hämta min mobil och dit hittar jag inte ens :S haha..
Ganska skönt att inte börja förns två,men lördag söndag blir jobbigt, delade turer båda dagar och jag avskyr sånna dagar.. De sm kommit på dom borde verklige ifrågasättas :)

Nu är både kaklet och fläkten på plats och det börjar verkligen lika ett snyggt kök :D

Näe, nu ska jag knoppa..

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad snygg din blogg blivit! Gud vilka härliga dagar det varit nu! Vi har bara solat och badat! Ikväll var vi och hälsade på Dennis och Jessica, har inte träffat dem på länge! Hörde också att Sara och Morgan hade gift sig! Hör av dig då du kommer hem! Nästa vecka är min sista lediga vecka så vi borde kunna hitta på ngt någon dag. Åka och bada och bara ta det lugnt! kram

2008-07-27 @ 23:58:38
URL: http://spunkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0