Tunisien





Ja, ett avbrott i studierna sitter utmärkt nu.
Fredag igen och veckan är slut. Känns ibland som att tiden står stilla men nu är det iaf fredag och och massa sol ute så en tupplur och en lång promenad i eftermiddag blir kanon.
Har suttit och kollat lite om Tunisien. Längtar verkligen mycket tills vi åker.
Johan är ju flygrädd så jag har lovat att vi ska åka tidigt till Arlanda så han hinner ta en öl eller två innan vi lyfter :)

En vecka kvar av Tema arbete sen ska vi ut och föreläsa på andra skolor. Känns som att det är stressigt.
Jag hade även beslutat att inte göra "skrivningen" i spanskan för att få intyg på steg 1, men idag visade det sig att det inte skulle behövas heller. Om jag bara läser in lite presens och skriver en berättelse på spanska har jag intyget i handen, vilket kändes jätte kul för mig, jag trodde inte jag skulle fixa det.

Fick jobb idag också, men tackade nej, det var som personlig assistent, men det var inte ens halv tid. Det var en gubbe som behövde avlastning tre halvdagar i hemmet för hans fru var förlamad i armar och ben. Säkert jätte givade och kul jobb, men jag vill ha minst en tjänst på 75%. Jag forstätter vänta på svar.

Rebecca ska jobba som Nicke Nyfiken på furuviks parken, det var det roligaste igår :) Sjukt kul det ska bli att åka dit och Retas med henne i sommar ;) Nädå.

Nu måste jag fortsätta med annat!


image218
Stranden.

image216
Vårt hotell

image217
Vårt hotell.

Ha de gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0