Lyckliga dagar.

I torsdags åkte vi till Linus i Askim, hängde där en stund sen blev det derby på Ullevi, IFK Göteborg mot Gais, väldigt roligt faktisk. Kom hem ganska sent så jag gjorde mina sista timmar på skolan innan helgen i ett trött tillstånd men mitt arbete är så gott som klart, foton monterade och power point presentation klar. REDY!

Igår tog vi bilen till Askim igen, tog oss lite vin och öl, handlade färska räkor och havs kräftor och åt en underbart god middag. Sen vid elva tog vi bussen in till stan, hittade en mysig ute servering där vi slog oss ner, träffade två andra tejer som gjorde oss sällskap, trevligt.

Vi avslutade kvällen på burger king och drog oss sedan hemmåt, trötta som as alla tre. Somnade som stockar och idag har vi varit ganska utslagna, drog oss till två, skit fint väder ute så vi tog oss en promenad, handlade lite taco och gick hem och käkade. Nu sitter vi och kollar fotboll på tv, men det är inte särskillt roligt.
Snart kommer Linus ex hit med deras hund så då har jag lite sällskap, roligare än fotboll iaf :)
Vi stannar nog här en natt till, blir nog film efter fotbollen och några öl för dom andra.
Känns bara skönt att slippa ön ett par dagar. och det är roligt att hänga här. Fint väder, trevligt sällskap, avlappnat och jävligt roligt. Imorgon åker vi tillbaka till den fördömda ön ;( haha.. ska gå igenom min redovisning och kolla så allt stämmer. Till veckan ska vi ut på skolor och föreläsa, mindre roligt men jag tror tiden kommer gå väldigt fort. Jag hoppas det iaf.

Hoppas alla har det bra. Bilder kommer till veckan :)
Sköt om er! Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0