Fritidsledarträffen..

..var enligt mig en succé! Jag hade roligt. Vi blev indelade i grupper och hade jakt på stan, samlades i parkerings huset för att dicka glögg och äta pepparkakor, sen begav vi oss mot HeartBreak där vi alla blev bjudna på middag. Det var roligt, det var många där och det är alltid roligt med nya kontakter. Lyckades hitta en DJ till Johan och Peters fest, han kunde dessutom spela gratis för ett par öl :) och hade utrustingen och allt.. Då kan vi isf lägga mer pengar på trubaduren. Träffade också en gammal medlem från MoraTräsk och upptäckte att dom flesta fritidsledare runt mig har ett musikaliskt intresse, vilket alltid är roligt.
På grund av omständigheter gick jag hem redan klockan nio och skippade Quizen. Hälften hade redan gått så det gjorde no inte så mycket. Fick byta pass med snälla Malin också så jag jobbar för henne imorgon och hon för mig den helgen vi åker till Ramsele. (vilket jag längtar till)  Jag och Johan käkade gurka och dipp när jag kom hem men sängen skrek! Och inatt sob jag som en börn :) Härligt! Det innebär att jag är utvilad för ett pass på Sofia! Jobbar med Diana ikväll så det lär blir spanska träning och massa skratt =) Det ser jag fram emot!
Imorgon blir det en slapp lördag hoppas jag på ! Trots att jag är arbetslös känns det som att det är full rulle hela tiden. Men det är ju roligt också.

Känns iaf bra att ha julen planerad. Slipper man grubbla över det, det som är mest jobbigt är att vi har hälften av alla julklappar kvar att köpa. Men det löser sig nog tillslut.

Nu måste jag rusa till jobbet!
Ha de bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0