Jag längtar.....

Söndag.. Igen =)
Dagen har varit ganska låååång faktiskt. Sov ganska länge.. Vilket var härligt.
Åkte och handlade tårta som vi bjöd Harry på (Johans pappa) och jag hade så klart med mig mina hembakta kubb =) haha.. Sen blev det stressigt eftersom vi skulle iväg på fotboll. Gif´s sista match denna säsong.. Roligt.
Två av spelarna skulle sluta som blev avtackade i klacken där Johan gick lös för fulla muggar.. Tyckte det var roligt att se, ända tills spelarna tog av sig strumporna... och gav dom till "fansen"   Vidrigt!!! usch.. vem vill ha ett par svettiga fotbollsstrumpor..!???!!!??
Hur som helst så förlorade Gävle.. Men som sagt, det var kul ändå..
Hemma igen och drabblar. Har rakat áv Johan håret igen! =) Alltid lika roligt när jag säger att jag är klar och han går till spegeln och ser massa toffsar =) hahaha underbara skratt!

Imorgon ska jag hämta Emmy (en gammal klassis från Tjörn tiden) vid gävle bro. Vet ej ännu vad vi ska hitta på, men jag har några ärenden på stan som vi kanske skulle kunna hinna med =) Ska också gå över till Emma och fråga om jag får låna hennes jacka och en Party hatt till kommande helg. =) Gitar Hero och SingStar på storgatan 48! Längtar som en häst efter sitt hö på att få anlända Ramsele =) Hinner dock inte mer än innan för dörren då vi måste vidare till Littan för att smida järnen! :) Hade dessutom fått in pengar på mitt konto  !? Skrattade så magen vred sig! Grubblade mig förgäves på vem avsändaren var för några sekunder "Erotiska leksaker" hette kontot !? What! jag vågade inte ens tänka på vad det kunde handla om.. Tills det plötsligt slog mig att det bara finns en som skulle kalla sig så.. =) Littan så klart! Haha...

Måste ordna tvätt tid snarast! Börjar blir mycket tvätt och det är så trist! På tisdag ska med Bilen till harry för vi ska byta till vinter däck! Kan bli spännande.. Jag ska dessutom, städa denna varesle som börjar likna en sop påse... :S
Nu ska jag grejja.
Ha de bra

Kommentarer
Postat av: Anita

Alltid lika roligt att läsa det du skriver,

puss mamma

2008-11-11 @ 09:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0