Hektiska timmar..

Skulle gå och handla när mobilen ringde.. Blev ganska förvånad, och inte minst tveksam om jag skulle svara eller inte!?
Det var någon som har varit en väldig nära vän till mig förut. Någon som jag faktiskt inte sänkt mycket energi nu på slutet. Någon som betytt mycket förut. Men egentligen inte gör det längre. För det var någon som blivit till någon annan. Men kanske förvandlas igen!? Jag svarade iaf. Fick veta mycket jag undrat över. Och vem kunde tro att jag skulle sitta och snacka om allt från banklån till folks mentalitet i olika städer, att jag faktiskt skulle skratta och inte tycka att allt som sagts varit patetiskt? Ett sånt vettigt samtal har jag inte haft med denna någon på flera år. Men hur mycket jag än vill, kan jag inte från komma känslan att jag är skeptiskt. Me det var ändå kul att detta Pucko faktiskt slog en signal!

Nu är jag iaf hemma igen.. Har ringt Johan mest hela dagen känns det som.. Vill som berätta allt som händer med en gång. =) Och idag har det faktiskt hänt mycket på mindre än två timmar :)
Har försökt nå Jonas också men han ligger förmodligen en trappa upp pch snarkar, funderar på att gå upp och våldsgästa men jag vågar inte.. Han är ju ganskalik mig när det gäller sömn :S Haha..

Har lämnat en lapp på Emmas bil så hon kommer tro att det är parkeringsböter :P haha.. Undra om hon fattar at det är jag som skrivit? Nästa helg ska vi till dom på julstök, bak, glögg och mys :) Det ser jag fram emot. Två kommande helger är det mest mys och trevligt sällskap sm gäller :P


Ha de bra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0