:O)

Idag har jag varit trött mössa. :S Sov uruselt inatt.. därav klev jag inte upp ur sängen förns klockan12, vilket i sin tur gör mig sjukt stressad. Hade en kass kväll på jobbet igår.. Var allmänt fumlig och fick göra dubbel jobb mest hela tiden för jag var så ofocuserad :( Johan hade städat undan när jag kom hem vilket var en lycka. Vi käkade och la oss för att sova..

När jag vaknae idag hade jag fått ett ljuvligt sms, undrar om det ligger allvar bakom det? Svarade iaf inte, får se om det dimper ner något mer!? ;)

Ska börja göra mig iordning ör fritidsledar träffen :) Känns verkligen som att det ligger precis i tiden, behöver ett par goda skratt just nu! Jag inbillar mig att jag kommer skälla som en hund på stortorget ikväll!? ;) Får se om jag har rätt.

Efter det ska jag hem och SOVA! Imorgon är det jobb igen, sen jag fram emot en helg med Johan, kanske bjuder den här helgen på åtminstånde en timme eller två ledighet!? Förra helgen var det fullt ös hela tiden.. Men de är skönt att lägenheten blir mer och mer klar.

Nu ska jag grejja!
Ha de bra

Kommentarer
Postat av: emmsan

Kul det ska bli å komma till dej på måndag ! Kramar Emmy

2008-11-07 @ 16:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0