P.S I love you!

Känns som helgen varit hur låååång som helst..
Vaknade på lördag morgon, gick om vanligt igenom denna återkommnde process när Johan ska försöka stryka skjortan, han kan verkligen inte ! !

Sen åkte vi till Kyrkan för att se Isabell döpas =) Det var ett dubbel dop, men väldigt fint, efter det ble det fika för alla gäster. Det var verkligen uppstyrt och fint gjort. Kul att få vara med.

Efter det hade Linus bokat bord åt alla på Olearys. För käk och fotboll.. sen hemåt, jaggick på brynja och jobbade medans det var undehållning här hemma. Hade väl skett lit trkiga saker medans jag inte var här.. Men vid tolv gick alla neråt mot kroen, Jag Johan och Jonas stannade här och åtden goda cassler salladen, mycket mysigare än att dricka sig full ;)

Söndagen blev rolig den med.. Vi gick och såg innebandy, där bland annat Anders och Linus spelade, dt var skit kul, domspelade mot ett gubb lag och skrek,blev arga på varandra och skrek ännu mera.. =)  Efter det var det jobb på listan, fyra timmar. Sen blev det filmmys. Anders och Carro vr här och vi såg P.S i ove you. Ganska bra film, men tragisk.
Igår var det mera jobb och idag med.

Dagarna rullar på fort och det är redan mitten av september :S Känns ibland som att tiden står stilla men då den inte gö det så springer den iväg istället :P Men jag är nöjd ändå.. Kommande helgen är det fult upp. Mammsen och syster kommer, Jessica Brorsson, och massa annat skoj.. Försöker få ihop så många timmar som möjligt på jobbet. Och det går ganska bra =) Som sagt, det rullar på UTAN PROBLEM!!!!! :)

Ska följa med Johan och träna klockan 17 sen är vi bjudna till Emma och Peter på middag, där vi förmodligen ska planera våran tripp till Ullared, ska bli spännande :P

Jag hr komitpå hur opratiskt det är med att ha e tvättstuga som man delar med alla i hela huset, det finns ALDRIG tvätt tid när någon av mig eller Johan har tid att tvätta :S Bir galen snart.. Dt blir alltid STROA lass med tvätt, och gissa om man drar dig för att tvätta då? - JA! Det är inte roligt..

Nu ska jag vila en stund.
Puss



Linus, Lars, Malou och Lina


Magns och Malou



Lilla Isabell



På Olearys



Linus och Kristin



Jonas, Lina och Lars

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jag saknar dig!

2008-09-16 @ 20:54:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0