Trött mössa.

Jag var så otroligt trött imorse när vi skulle upp :S Blä vad jag inte tycker om dom mornarna.. Tycker ändå att jag blivit lite mindre morgon trött n på slutet, men idag var det raka motsatsen. Piggnade till efter en stund...
Jobbade med Linda idag och vi disskuterade renovering febrilt under dagen, hon håller nämligen också på att rusta hennes lägenhet. Skillnaden är ju att hon ska bo kvar hos henne så för henne är det lite roligare :) Vi ska ju sälja den här så det känns som att vi mest gör de för att få ut så mycket pengar som möjligt.. Men satan vilken tid allt ska ta!?
Nu ska vi måla dörrar ikväll :S Johan har redan gjort det en gång, men ytan blev blank och det lyser igenom en grå nyans så det blev inte så bra.. Men jag skulle kunna tänka mig ett annat sätt att spendera måndagskvällen på än att måla, men det måste ju göras..

Iaf så hade vi värsta mys kvällen igår :D Jag hade justrätt också. Så dumt var det som låg i paketet *läser som en galning* och Johan blev jätte glad för SVENSK MAFFIA, han läste lite igår och berättar eftersom om dom olika kriminella gängen, är inte så intresserad men det är ju kul om han kan fatta tycke för läsning :)  

Jag skulle iaf sätta i kontakten till fönsterlampan igår då det bara blixtrade i väggen och hela kontakten var trasig, fick ingen ström i mig (är livrädd för dylikt) men all ström försvann i lägenheten.. Tillslut fick vi igång det mesta men Ugnen och micron var paj :S vi fifflade och trixade och inget fungerade.. Efter en stund när vi låtit det vara börjar micron att gå och lamporna i ugnen lysa.. Hel skumt. Irriterande.

Nu ska jag iaf fixa lite mer här hemma och föbereda en middag..

Ha det bra! ¨


 

Kommentarer
Postat av: Ronja

Vilken rolig idé ni kommit på med gåvor ;P haha. Jag vill också läsa mias bok, den boken handlar prick om den föreläsning jag var och såg med henne :) hon är bra! hoppas det är fint med dej. kramar!!

2008-09-02 @ 18:03:23
Postat av: jessica

Hej hopp!

Ja, verkligen kul idé det där med en kvällsgåva! Vad handlar Mias nya bok om?



kram

2008-09-04 @ 22:55:22
URL: http://spunkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0