Ilska!!!




Så här arg har jag inte varit på VÄLDIGT länge! Känns som att jag håller på att koka över!
I ärlighetes namn fattar jag inte varför det ALLTID ska jävlas för mig när det gäller pengar!?
 Men i detta fall gällde det inte bara mig!
Jag har fått nog av det här för läge sedan och ännu mera nu! Planerar inte alla som jag utefter det datum man ska få lön? Som endast tim vikarie och strö jobb kan jag meddela att det inte finns ett öre som räcker till ett sparande så varje krona lär räknas!

Under hela sommaren har jag haft utbetalningsatum den 18, varje gång! Trots att det stått på specifikationen att det ska vara den 27 (som alla andra Men timvikarierna i Gävle har fått den 18 ändå)

Idag, när bilen är tom på besin och maten slut, när jag har planerat att både tanka, handla och betala räkningar då finns inte pengarna SOM JAG RÄKNAT med på mitt konto!?? Mycket lustigt, men något måste ju ha gått fel, dom kanske bara missat mig så jag ringer och frågar...

Varpå jag får ett nonchalant svar att det har upphört med utbetalning den 18, det gällde bara under sommaren.
Men varför har jag då inte blivit meddelad detta?
Det står på specifiktionen vilket utbetalningdatum som gäller!
MEN SNÄLLA  DU DET HAR DET STÅTT DOM TIDIGARE GÅNGERNA OCKSÅ!!!!
Ja det är tråkigt att informationen inte kommit fram, flera har ringt!
Idiot!
"klick"

Den enda töst jag fick i det samtalet var just dom orden! "Fler har ringt" Det måste ju syfta till att det är fler än jag som undrar och säkert är upprörda!?

Jag tycker det är obegripligt, det är så jävla noga med all byråkrati i detta land! Allt ska ske på minuten, alla papper ska vara korrekta, rätt ifyllda och minsta fel så är det oftast försent (som A kassan tillexempel) Där sket det sig för mig på grund av att jag fyllt i en kollum fel, En enda och där med sände brevet tre dagar för sent! Hallå!?!?!?!?!?!?!?!
Men när det gäller lönetagarna och att få pengar tillbaka från skatt osv då är helt plötslig inte alls lika viktigt. Att information bara sjukts under bordet spelar ingen roll tycks det verka som!? 

Jag är verkligen olycks drabbad när det gäller utbletalningar. Två år i rad har det skitit sig med skatten, först för att Norge missat att anteckna min "utvandring" därifrån, i år pågrund av att mitt kontonummer inte fanns registrerat? Är inte det någo som stannar i datan? Jävla idioti!

Vi som hade planerat Ullareds resan just utefter mitt utbetalningsdatum! Den 18 oktober, men nu när det ändrats utan att jag blivit informerad så blev det ju knas där också. Ord kan inte ens uttrycka hur arg jag är nu!
Tycker det är förjävligt irriterande hur människorka bete sig.. Vad förväntar dom sig av en arbetslös timvikarie..
Ju mer jag tänker efter så borde jag faktiskt ringa upp igen och säga presic som det är, fast jag undrar vad det skulle tjäna till.. Men det minsta man kan begära är iaf en ursäkt för att informationen inte nått ut?
Jag spinger som en dåre mellan mina jobb ochtar mig exakt alla timmar jag blir tilldelad. Det är två turer som jag har sagt ifrån, Malous dop och en tur under urkults helgen! Aldrig annars. Jag jobbar för att få mina pengar och jag jobbar mycket.. Så jag tycker verkigen att man kan få lite respons, som tillexempel att lönen blir utbetald den dag somär sagt!

Sånna här saker löser sig ju alltid men det är ändå så irriterande att det ganager sönder mig inifrån.. Respektlöst och som sagt, när det gäller inbetalningar är det helt annorlunda, jag skulle aldrig kunna svara att "jag kan bara inte betala den där räkningen, för den här månaden får jag inte lön det datum jag brukar få" Men vid utbetalningarna tycks det fungera utmärkt att bete sig på de viset!

Nä, jag måste ut och gå annars får jag krupp och fastnar i den här ilskan resten av mitt liv!

Hädan efter ska jag räkna med att inte få någon lön alls, då kanske man slipper bli besviken!

Ikväll ska jag förmodligen skutta av glädje till jobbet!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Shit, va fruktansvärt jävla irriterande... förstår din ilska till 100%!

Sjukt hur det får gå till.. och som du säger, det skulle bli ett jävla liv om det vore tvärtom!

Det minsta man kan begära är väl iaf en ursäkt och en förklaring... USCH för sånt här!

Jag hoppas det löser sig.



Kram

2008-09-18 @ 09:38:26
URL: http://www.bekkiis.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0