Ovärt

Ja.. Nu är klockan kvart över sju och jag klev upp för 45 minuter sedan :S Min lediga dag? Vad gör jag uppe nu? Jo eftersom den enda tvätt tid som fanns var mellan 07.00 - 12.00 =( Suck. Så är det som oftast.. Tvätta är så trist också..
Men men, som Ronja och Jessica T garanterat skulle sagt  "Det är väl bättre än att sova bort dagen!" - Jag önskar verkligen att jag var morgon pigg.. Men nu har iaf solen kommitupp lite så det strålar in genom våra nyputsade fönster, som ändå inte blev rena men Johan ska ha cred för att han försökte iaf.. Han vill att allt ska vara fint här speciellt nu när Mormor kommer också. Haha..

Idag ska jag iaf tvätta, hur tråkigt det än är. Sen ska jag till kvantum och handla lite.
Lutar åt en finemang väderlek idag ;) Och efter en dusch är jag förmodlingen pigg sedan.

Väntar spänt på min lönespecifikation som faktiskt borde komma idag, eftersom jag inte fick den förra veckan.
(och det retar gallfeber på mig ännu)

Johan och Jonas fixade lådorna igår så nu var det lilla irritations momenten över =) Underbart.
Johan har dessutom inte snusat på.. ? Hmm.  5 dagar tror jag. Han är grymt duktig.. Var lite grinig igår men det gick över fort. Jag är verkligen imponerad på honom.. Pappa har också slutat snusa.. Hmm, äret kanske dags? Har ju verligen inte råd med susandet, och det är ganska motbjudande, jag vill ju ha vitare tänder.. Men det är så svårt, huvudvärken och stressen :S Uach.. Pappa har snusat nikotinfri snus i ett år, sen slutade han helt med den också. Jag tror nästan hälften av beroendet sitter i "saken" bara att ha någn under läppen ?

Jag jobbr ikväll. På brynjan, mellan 18 - 20, mammsen och co ska hänga med och kolla in det. Skulle tro att iaf Syrran bli överraskad över hur stort och "lyxigt" det är. Till skillnad från Ramseles ungdomsgåd? Brynjan består av två stora våningar, en stor kiosk, ett stort disco rum, hur många tv spel som helst, biljardbord, pingis, air hockey, fotboll, skateboard rum, teater rum, bio rum , datarum, dj bås och massa mer.. Ungdommarna här borde skatta sig lyckliga =) Men jag tyckte faktiskt om "UG" hemma förr =) Vad jag minns hängde jag där mest hela tiden =) Trots att vi inte hade så mycket där att göra :P Plus att unga örnar annordnar massor av roliga saker, som spök läger, hajk läger, hockey matcher, gruppverkasamtheter av olika slag och det verkar vara en organisation som verkligen lägger ner allt dom har på ungdommarna.

Nu ska ja ta rätt på tvätten

Puss

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Saknar våran tid på UG ja =)

Är väl absolut inte världens bästa ställe att hänga på miljömässigt... men fan så skoj vi hade! =)

2008-09-30 @ 16:36:17
URL: http://www.bekkiis.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0