Stök, bök och bränd gröt..

Igår blev en lun kväll, Johan målade dörrarna. Garderobsdörren blev helt super dåligt och han svor och blev vansinnig, så den ska målas om :S Jag såg Idol, slappade och läste min goda bok :)
Har handlat nför imorgon också.. Tur att jag ledig för här behövs verkligen städas.. Som alltid men det är ju som roligt att det ser fint ut när det kommer folk iaf.
Fick lite avocadotips av Ronja också som jag prova, tror det blir mumma :P 
Idag har jag jobbat och tro mig, min start på dagen blev inge vidare.. Brände gröten på spisen, all mjölk och gegg var överallt utom i grytan, brandlarmet gick och det blev kaos.. men det löste sig ju tillslut.
Klockan 17 ska jag ner och äta middag på Brynjan och ha ett sista personal möte innan vi ppnar fritidsgården. Den är mycket större än jag trodde och det kommer nog bli tuffare än vad jag föreställt mig men jag hålle tummarna för mig själv och hoppas på de bästa..

Nu är det City Akuten på trean, jag fikar mandel kubb och dricker saft. Vi har haft hur mycket "banan flugor" som helst i köket i ett par dagar nu.. Fick tips av min moster.. En del vatten, äppelidervinäger och några droppar diskmedlel. Tro det eller ej men en hel del av flgorna låg i glaset i morse =)

Mötte vår granne i tvättstugan idag också.. Hon har en liten bäbis på åta veckor som är född för tiden så han är verkligen hur liten som helst :S Men sötså klart.. Vi har faktiskt jätte trevliga grannar här..
Den andra grannen har nyrenoverat hans lägenhet också.. Skit snyggt är det. Det är en två så avundsjukan kryper sig fram..

Imorgon kommer Linus hem från Göteborg, det är en av Johans bästa vänner. Han är hur rolig som helst, förutom då han snackar skit :P haha.. Ronja hajjar!? Men det ska bi kul att han kommer. Han är ju dessutom kock så jag ho´ppas han styr upp en god frulle här på lördag =) Annarsblir det antagligen tjejerna som står för den ? :) Haha

Fick mer jobb idag också, några turer nästa vecka. Känns skönt. Pratade med chefen idag som lite lätt nämnde eller i princip frågade hur det såg ut för mig fram över, när vissa blir mamma ledig, sjukskriven och dylikt, jag svarade så klart att jag jobbar så mycket jag kan utöver dom timmar jag har på Brynjan.. Undra vad hon menade med frågan? Jag hoppas iaf på mer jobb, kanske en egen rad om jag har riktigt tur.. Men man ska inte hoppas på för mycket heller.


Jag börjar längta till jul (ja, redan) :) Haha..  SItter och planerar i huvudetmen det går inte ihop.. FÅr fortsätta fundera på det ett tag =)


"Den som är rädd, tar mer än ger" Svenska Akademin!
Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0