Helgen som varit..

Fredagen blev inte som jag tänkt mig. Fick inte dom immars jobb som jag trodde jag skull få så det blev Idol hos Emma och Peter istället.
Lördagen ringde pappa =) Han var på väg till stckholm och undrade om vi ville hänga med ut och äta för han tänkte stanna till i Gävle. Det gjorde vi så kart. Raggade runt och visade Bocken i vanlig ordning också =)
På eftermiddagen gick vi på stan med Eric och Henke. Kul att komma ut lite. Varken jag är Johan är på stansärskilltofta och det är ju faktiskt fint ute nu.. Adventspynt och så. På ördagskvällen stid Brynjan jobb på shemat och det blev en rolig kväll faktiskt. Inte såmånga ungdommar (det var ju lucia) men det var kul ändå.
Söndag morgon jobb, söndag eftermiddag sömn, söndag kväll jobb.
Och idag är det en fixar dag igen.. =) Ska pyssla lite med inbjudningarna (Som är klara nu) =) Och så ska jag följa Emma till Sjukhuset. Kvällen kommer förmodligen bli som en filbunke, lugn. Jag är fortfarande inte frisk från förskyldningen och det är väldigt irriterande. Men förhoppningsvis släpper den snart.


Johan och Pappa.

Nu ska det grejjas igen
(9 dagar kvar till Julafton)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej :) Är allt bra? Ja, även jag var ju tvungen att skaffa en blogg till slut. Jag använder photoshop, fattar ingenting än så länge, men man får ju prova sej fram :) Kram Linnea

2008-12-15 @ 12:21:20
URL: http://linneasjolen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0