Personalfest



Gårdagen var helt fantastisk. Gick på möte kl17, det var inte riktigt det roligaste men ändå skönt att rensa luften ibland.
Sen åkte vi idare till Sätra till en Libanesisk restaurang med aktiviteter. Först fick vi förätter. Mycket summa saker men ganska kul. Sen blev det curling och Mini golf. Sen gick vi till bords igen och fick varmrätten, grillat kött med potatis.
Efter det blev det Bowling SOM JAG VANN :) och det var det roligaste. Sen blev det efterrätt som var någon väldigt mystiskt friterad sak (som jag valde bort) och glass. Så i det stora hela tog middagen 5 timmar, men jag tyckte det var et smart upplägg, roligt och annorlunda.  Vid kvart i tolv åkte jag hem med Lotta. Johan slumrade när jag kom hem och det händer alltför sällan att han sover före mig :P Så det var också roligt.

Idag ska jag jobba. På en finsktalande avdelning. Det kan bli spännande.
Men kul med lite jobb. Fick delad tur på söndag och nått pass till veckan..



Middagen


Bossen håller tal



Malin grubblar


Niklas Curlar


Ullis och Rickard


Under kvällen fick vi även veta att Modo vunnit öer Brynäs vilket bara uppskattades av mig


Malin och Lotta


Bowling.


Nu är det (jag vet inte vilken dag i rad) som jag vaknar klockan 15.30. Prick 15.30 för det just den tiden som plogbilen kommer. Ganska dum tid tycker då den låter som en ångvält och verkligen irritera folk.. Knasigt..

Nu ska jag lunscha sen ska jag grejja och gå på jobb.
Ha de bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0