Ny vecka

Läser på Aftonbladet att folk stormar över att ett café Stockholm förbjuder barn. Herregud! Om jag skulle haft en kväll över att fika med en vän, äntligen utan barn? Så ja jag skulle gärna kunna vilja välja att gå till ett ställe där man garanterat inte behövde höra bebis skriket, tjatet och dom stressade morsorna. Men Nää fy skäms! Det är diskriminering mot barnen och klagosången hörs lång väg. Va fan! Jag tror inte barnen gråter över att det finn ETT café i hela Stockholm där dom inte får vara? Ropen skalla café åt alla?? Inte i min sång! Jag skulle som sagt uppskatta att ha alternativet, men självklart ska det inte gå till överdrift! Däremot kan jag tjura över avsaknaden av Micro i amningsrummet på Birsta, där snackar vi diskriminering! Ska flask ungarna inte få äta i lugn och ro utan tvingas äta i restaurangerna för det är bara där det går att värma? ;) det var mitt ilandproblem häromdagen!  Haha
 
kvällens ilandsirritation är när jag öppnar Aftonbladets app och möts av en stor "före" bild där jag uppmanas kontakta dom omgående om jag sett eller hört nått, någon nyhet?? Va fan! Det får bara mitt liv att kännas så otroligt ospännande! Tro om dom skulle publicera nyheten att ena min unge fått en tand, eller att den andra lärt sig stå och pissa? Det är news i mina ögon det! Men jag är ledsen Aftonbladet mer nyheter än så kan jag inte leverera. 
 
Imorgon kommer hårakuten hem hit, Sandra så klart. har jag tur kanske jag kan få bort lite av det gula i skallen! Vi får se.
 
har haft tur att haft mamma och syster här. Dom åker imorgon :/ men det väntas våffelfest och skaparverkstad på onsdag så det går nog ingen nöd på oss. 
 
Ska slå en stekpanna i huvudet på mig själv för laster jag dragit på mig. Jag skjuter upp allt det tråkiga men innan helgen är kommen ska kläder i drivor vikas, sorteras, kastat och skänkas! Och jag ska ringa folktandvården, dags att se över Gaddarna. Innan mamma blir galen! Å så dom där allergitabletterna, två allergireaktioner på två veckor :/ och då är det gula håret inte en av dom.
 
bloggar från mobilen och har bilderna på datorn. Trist med inlägg utan bilder men det händer inte ofta! Ska sova nu innan bebisen med fruktansvärt humör vaknar. Imorgon har hon en bättre dag. Jag bestämmer ju tills hon är 18, så jag kan väl bestämma det då? Inge gnäll, gnälliga ungar går inte hem hos mig så jag kanske borde åka till Stockholm för att fika, pausa ;) eller så stannar jag hemma och njuter gnällighet för det kan ju vara ganska gulligt också, det finns ju ett val iaf ;)
 
Sov gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0