Arkivet


Blir lite gamla bilder denna sväng :) Imorgon tar jag 4 barn (vara dessa två på bilden när dom hoppar från taket) :) Och drar på våffelfesten. Är det sportlov så är det. Theo blev nekad dagis idag. Jag hade inte en aning om att han inte fick vara där pågrund av lov så det kändes lite snopet. Tycker att 15 timmars barnen borde få vara där då dom ändå har så få timmar, men men.. Då jag hade egna planer för dagen gjorde jag det mest olagliga man kan göra som förälder. Jag köpte en hdmikabel, skaffade netflix, införskffade lite sportlovskarra och lät Theo se på film tills jag var färdig. Sandra kom nämligen hit och hjälpte mig med håret. Nu är det allra gulaste borta och håret har fått lite vård. Det är dock fortfarande smått katastrofalt men hundra gånger bättre iaf.

När det var färdigt kom samvetet ikapp och vi tog skidorna och gick ut. Theo åkte runt kvarteret och jag blir förvånad varje gång över hur duktig han är. Vi åkte förbi Embla och spana på Mattias nya skoter. Och så träffade vi Tiger (grann pojken) Ja han heter så! Och bestämde att barnen ska få leka nån dag. Dom får sin tredje i april inom loppet av tre år.. Snacka om att ligga i ;)

Sen gick vi in och gjorde makaronilåda samt bakade chockladbollar som Theo ska ha med sig till Momma, då det inte blev nått dagis får han åka på "semester" till ramsele, Han vill ha med sig skidorna så det blir allt från skoterträff till skidåkning skulle jag tro. Själv stannar jag hemma och stångas med Thildes gaddar, en framtand syns som ett litet korn i överkäken.Det är förklaringen till varför hon varit så ledsen, och varför hon skitit som hon gjort. Lilla vännen!

Pappa och Micke kom förbi en sväng, Micke hade köpt en Iphone 5 som jag hjälpte honom installera. Inte ett dugg avundsjuk, inte alls :/ Hmm..

Så imorgonbitti packar vi Theos väska :) Men så klart ska han med på festen innan han åker :P



Bild från skidåkning i Örbäck, bara grabbarn som tog en tur. Vi andra stannade hemma :)


Laddar järnet för vasan ;)


 
JAA JAG KOM I MÅL :D
 
 
Nu ska jag läsa bok. Dessutom har Sandra fått in mig på Candycrush.. Beroendeframkallande som tusan.
Barnen sover, så man kanske ska passa på ?
 
Ha de gott
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0