Mäklare, Winnerbäck och matlagning!

Igår berättade Lovisa, en vän från tiden på Tjörn att hon kommit in på Mäklarutbildningen här i Gävle så hon flyttar hit inom en månad :) Hur kul blir inte det.
Hon letar lägenhet nu.

På fredag gör min sista helgs jobb, på mitt vikariat iaf. Sen blir det säkert extra timmar.
Men nästa vecka ska jag ut på arbetsjakt, ska gå till ett privat ålderdomshem, ringa ett företag som heter backmans och även skriva in mig på förskole poolen. Tror nog att det löser sig till slut, gäller bara att komma igång.

Idag ar jag fått ihop den sista garderoben som vi köpte från IKEA, tänk att det ska ta nästan två veckor innan man kommer på ur det ska vara!? Instruktionerna var ju inte dom bästa heller :S Men nu r det gjort och i helgen sa vi röja ur allt rat ur dn lilla skrubben och sen sätta in garderoberna och vips är vi veck me klädern :D Är jobbigt att ha dom liggandes i kartonger runt om här, som om dt onte vore litet nog ändå? :)

IAf så var jag hem till Jessica och Jake under veckan i Ramsele och då lagade hon en lasangette, (jag tror det hette så) och det såg så gott ut så jag lagade det till Familjen hemma och dom tyckt också om den, så idag ska jag göra samma sak igen :) Perfekt att ha i matlåda också. Börjar hitta tjusningen i att laga mat.. Fast jag kanske ska berätta också att det där är en pulver mix, men bättre än nudlar iaf :P Tyker verkligen inte om att laga mat, speciellt inte när man har en pojkvän som gör det TUSEN gånger bättre än en själv.. Men man måste ju lära sig nån gång :P

Föresten!? Vad är det somhänder med OS? Det är om OS på nyheterna varje dag.. Jag har aldrig varit insatt och kommer förmodigen aldrig bli, men till och med en idiot som jag när det gäller sport börjar fundera varför i allsindar dom håller det i KINA!? Folk får ju inte köra bil där, dom bombar och gör världens jippo.. Gäst arbetarna måste lämna orten och allt verkar bara bli en enda ploj tävling!?

Ikäll åker Anders och Caroline till GranCanaria i två veckor, och jag är inte det minsta avundsjuk :P haha..
Hoppas dom får en bra semester iaf men fint väder och kula äventyr.

Min DAUGAVA skiva med winnerbäck som jag letat så länge är helt spårlöst försvunnen, nu när jag vill lyssna och ladda inför hans konsert.. Men igår när jag satt och funderade kom jag på vart den var.
I bil sterion, så den kan jag ju glömma att jag får tillbaka innan konserten, den sitter ju fast i bilen, och eftersom fronten blev stulen går den inte att få ut :S Tur att LIttan och Ratcha kanske kommer redan på torsdagen och dåhar dom med sig lite skivor, jag har ju hans demo skiva men det är förmodligen inga låtar han kommer spela då..


Tjo flöjt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0