Det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel ;)

..men jag ärnöjd ändå för det sker mirakel för mig varje dag..

Ska passa på att gratulera Jessica T som fyllde år i går :) Och Jessica B som fyller år idag :) GRATTIS!

Igår hade jag en ganska bra dag förutom några motgångar.
Jobbet var roligt. Det var suströmmings fest så det luktade inte så där jätte gott men skoj att få se gamlingarna lysa upp lite mitt all demens och dysterhet.
Sen knallade jag ner på stan för ett motvilligt besök hos arbetsfömedlingen... Fick sitta i kö i nästan en timme innan en handläggare knde ta emot mig :S Deras kö system är något utöver det vanliga.
Sen när jag väl fick komma in dit trodde jag att jag skulle smälla av när hon kläcker alla konstiga kommentarer..
"Du är bara 21 år och har hela yrkeslivet framför dig" - vilket yrkesliv? När jag inte har något jobb?
När hon desutom skrattar åt mig när jag berättar om min situation i matte (som inte är särskillt bra) då fick jag nästan nog.. Men hon skrev oc skrev och förklarade för mig hur det fungerade hos dom, för jag var faktiskt tvungenatt ifrågasätta hur dom arbetar!? Tillslut hade jag ett dokument i handen med massa saker jag måste göra, söka tjänster på internet varje dag till att börja med och fixa in beyg och intyg.. Gach.. Jag får rysningar när jag tänker på att jag måste dit i Februari igen, usch...

Sen knallade jag hemåt och åt pyttipanna med Johan :) Han gick och träna klockan 18 och jag gick på möte på den nya fitidsgården.. Blev hur taggad som helst.. Tycker det är tråkigt att det baraär kvällar och så få kvällar men när jag väl jobbar tror jag att dt kommer bli super kul :) Ullis som är vår "chef" är hur bra som helst. Verkligen ungdomlig och rolig och det är skönt med sånna människor också.. Man inspireras.

Idag ska jag tvätta. Det är på tiden. Kolla efter lägenhter. Och jobba halv fyra. Jobbar med Diana ikväll så då kan jag träna min spanska och ha kul :)
Blev bjuden på kräftskiva på Lördag hos Johans syster, det ska bli roligt. 
Igår rensade vi faktiskt ut ett av Johans alla förröd här i runt om i stan :P Haha.. jag har som saknat att ha lite tallrikar och bestik, Jämna antal och i samma sort.. Igår hitade jag det i hans lådor och massor med fina glas :)
Han har verkligen allt men ingen koll på vart han har vad :S Nu återstår tre förråd (minst) men det får vänta tills vi hittar något större för här får det inte platsen pinal till... NADA!

Idag har Ronja skrivning! Lycka till =) Jag tycker dessutom att hon borde öppna upp sin blogg igen.
Rebeccas nya var svin häftig.. bekkiis.dinstudio.se
Blir nästan sugen på en sån istället, men om Carro kanske har lust att göra om min lite nuoch då ;) Behäller jag nog den här trots allt.. :P

Snart är det september, jag vet inte hur det är för er? Men här börjar hösten smyg sig på.. Jag både älskar och avskyr hösten, Den bjuder på mysiga kväller med tända ljus, frisk luft, vackra löv och en ny fräch årtid. Men mörkret på mornarna, den stundvis dystra stämningen och dagsljusets frånvaro kan göra mig så ledsen.. Men som sagt det finns ju vackra saker med hösten också.. Det märks iaf att jag flyttat till en kust stad för det blåser olidligt mycket ibland..

Dessutom hade Johan en super övrraskning igår.. Han frågade om jag ville gå på Pugh Rogefeldt I Sandviken Den 27 september :S "Dinga Dinga Dinga Dinga Leeeennnaaa" "Jag ska gå till kossorna i hagen, för att se om dom har mjölk i magen" ;) Det ville jag juså klart, men Mamma och Fanny ska komma den helgen och om dom inte har lust så är jag hellre med dom så klart. Det kommer fler tillfällen med honom :P 

Nu har jag varit ner med all tvätt och satt igång så nu ska jag göra något vettigt här uppe också :P 
Puss och kram  

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Tack för det stumpan =)

Tycker ju att din är fin också... blogg är en bra uppfinning =)

Vi lär svida för fest nu då framöver tyck jag!! =) Synd du jobba den 13, men då tycker jag som sagt att vi tar det en annan helg =)

Sen är ni ju giiiiivetvis välkomna på nytt halloweenparty även detta år ;) Puss

2008-08-29 @ 16:14:53
URL: http://www.bekkiis.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0