Winnerbäck och vilda kvällar.

I torsdags förra veckan väntade jag väntade jag :) Till slut ringde Johanna och dåvar dom i Tönnebro, jag och Johan åkte till Gävle bro och slussade Ronja, Melissa och Johanna till vår lägenhet.. 
Vi skålade med champange och skrattade långt in på natten :) 
Fredag morgon var Ronja uppe först (så klart) vid åtta tiden :P Johanna och Melissa ville maska men alla var uppe och klara för en stadsvandring vid tio tiden.. Vi gick förbi den skrikande gubben som bor ganska nära oss och sen shoppade vi på stan ochåt på waynes.. Sen blev det bolaget ch mathandling.. 
Hem och frächa, winnerbäck spelades så klart som uppvärmning.. Robin och Rebecca kikade förbi, Jonas kom ner och Nisse Pisse kom hit vid sju tiden, då gick vi bort ill gasklockorna, där konserten skulle vara och mina ben skakade, tårarna rann och det var utan överdrift den absolut bästa konserten jag varit på.  
Underbar musik, Lasse var glad jag mringades av mina vänner och under tiden han spelade kändes det som att hela mitt liv passeradei revy framför mina ögon. Jag ser verkligen fram emot en till turné för sån adrenalin kick får man inte varje dag. 

Efter konserten gick vi hemåt, fulla och glada, efterfesten tog vid hemma hos Jonas, vår granne och jag gick faktiskt och la mig först, vid tre tiden, allt vin hade fått mig ur form :S Ronja la sig sist för alla drinkar hade fått henne på topp.. fillarns så kul vi hade.. 
"BRRRUDAR; BÄRRRS OCH DRRRINKAR"

Lördagen var vi kanske lite sega men uppe på benen vid tolv :P Vi gick till brynäs grillen och åt mat sen hem och vila för att senare börja om igen.. Vi hade bord på Tant Grön klockan sju och infannoss där, bestälde in mat och dryck och myste till trubaduren :) Jag njöt verkligen. Melissa och Nisse ägde dansgolvet med deras bugg, Johanna sipprade röd vin, Ronja och jag spanade in en kärring vid ett annat bord som var så full och faktiskt äcklig men väldigt rolig att titta på. Det disskuterades, övernaturlighet, skaka rumpa och allt om livets alla ting. 
Senare kom Jonas och Robert, och vigick vidare till berggrenska :) Ganska mysigt ställe trots att jag saknade trubaduren :) tillslut framåt små timmarna gick vi på frasses, jag Johan och Johanna hann in på HeartBreak en sväng men pös därifrån ganska snabbt... Hemåt bar benen och festen fortsatte återigen hos Jonas.. Lite lugnare den kvällen, men Melissa somnade och om vi hade haft en tävling om vem som blev fullast skulle hon överlägset vunnit den :O) 
Dagen med stort S kom Söndagen och ångesten trångde sig på. Det packades och fixades och vid två tiden åkte alla hem :S Det var trist.. Jag och Johan låg som två utslagna sillar på sängen och det var så tyst att vi blev rädda :S
Åkte till svårfar och åt mat sen hem och sovde.. 

Det var en helt otroligt rolig och mysig helg och jag hoppas det blir fler sånna snart :P 


Johanna gör frulle.


Bullen vilar efter en hård natt :P 


Melissa, Johanna och Johan glassar.. 


Johanna lär Johan hur man stryker en skjorta.


Rebecca och Johan :) 


Vi hade roligt. 


Nisse och Ronja bjöd på sig själv :P 


En fantastik konsert. 


Efterfest på Jonas balkong


Melissa och Nisse förbereder deras kurs i skratt terapi som faktiskt var riktigt roligt. 


Väntar på DRRRINKAR på tantgrön


Bullen och Pisse


Hela gänget på Grön. :)


Haha.. 


Så glad var jag hela helgen.. Tusen tack för att ni kom!
Vi ses snart igen ! Puss och kram



 

Kommentarer
Postat av: Ronja

En oförglömlig helg på många sätt och vis :) Jag längtar lite till Gävle, jag gillade stämmningen vi hade där på ngt vis :) Saknar er mest. Kramar i massor

2008-08-21 @ 16:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0