Tre önskningar..

Sitter och ser på "tre önskningar" på kanal 5.. Egentligen ett ganska löjligt program, men jag ska alltid till och gråta när jag ser det ändå.. Jobbigt, man blir glad för dom som får deras önkningar uppfyllda.. Undra om jag alltid kommer vara lika blödig? Häromdagen på jobbet satt jag med en av dom boende och kollade på FabFive, det var ett par om skulle gifta sig och inte ens på jobbet kunde jag hålla tårarna tillbaka, så den boende fick trösta mig, fast hon skrattade mest åt mig och sa "du kan ju inte gråta över ett par som gifter sig runt fyra bögar, då ska du ju skratta"... Börjar se min blödighet som ett handikapp numera..

Ikväll ska vi hälsa på Matte och Sofi, och lilla Isabell..  Johan ska rörmocka i deras badrum. Och köra dit jag ska imorgon eftersom jag inte hittade idag heller vart jag skulle, blev ingen tripp på stan heller.. Får bli imorgon.

Imorgon och torsdag blir städdagar :) Ska bli skinande rent här innan festligheterna på fredag.
För som det ser ut nu blir jag tokig av.. 

 







Men vi fick oss varsinn garderob till slut iaf :)



Kram


Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag har också blivit sådär, jag har aldrig förut börja gråta när jag ser filmer eller nå sånt.. Men det gör jag nu.. Och ser jag en ensam gubbe så tycker jag as synd om den,. Skit jobbigt! Hoppas allt är bra där nere =) Kram

2008-08-13 @ 04:37:43
URL: http://carolineetjernberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0