Off

Jag måste erkänna att jag haft en del motiga dagar, självklart med ljusglimtar men ibland går saker och ting inte sin väg helt enkelt.
Helgen har ju varit bra. På fredagen var vi barnlediga och tog bilen till BiteLine där vi åt Underbart god mat. Jag verkligen älskar räkcoctailen där :P Johans arbetskamrater, Simon, Markus och Oscar kom dit och efter en etund gick vi med Markus vidare till Daltons, ett ställe jag aldrig mer går till. Usch fy och blä..
Trots sovmorgon vaknade jag 07 och kunde inte somna om :/ Theo kom hem från min pappa vid 11 tiden och vi gjorde oss klara för en dag i Örbäck där vi skulle umgås med Emma och hennes familj. Jag var super nyfiken på hennes kille (MAN:) och han var både super trevlig och snygg :) Hela dagen/kvällen var helt grym. God mat, massa skratt, sällskapsspel (jag fattar inte hur det gick till, Jag och Emma var grymma men på nått vis vann grabbarna!?) När vi åkte hem var både jag, Johan och Theo inne i planerna "När kan vi ses igen?"
Lukas och Theo jublade när dom såg varandra igen <3
Soffhäng med Johan :)
Och min favvo Jesper :P Var jag inte bebis sjuk innan så blir jag alltid det av att bara titta på denna glada unge. Helt fantastisk att ett så litet barn kan vara så nöjd och glad som han är!
Vi blev bjudna på sjukt god mat. Önskar verkligen jag hade dom kunskaperna.
Och Emma hade gjort hemgjord glass till allas förtjusning!
Så kom söndagen, Anna och Anders hälsade på, det var trevligt. Kändes som att det var längesedan men vi käkade tjockpannakaka och surrade ikapp ;) Jesper var här också och stannade och höll oss sällskap under BigBrother. Johan åkte tillbaka till Falun. :/
Måndagen var snabbt framme och klockan 06 lämnade jag T på dagis. Mötesdag som var nyttig. Kändes bra när jag fått lättat på hjärtat och åka hem igen. Maud hade dessutom gjort en fantastisk god smörgåstårta som jag passade på att äta innan jag åkte hem..
Så till Hemresan! Djävuls vägen och min påtagliga bitterhet.
Renar till en förbannelse. Jag fick vid ett tillfälle kliva ur bilen och i princip jaga dom från vägen. Idioter till djur och dom får faktiskt skylla sig själva som blir påkörda.
Närmare hem, vid stavre efter ett backkrön dyker dom plötsligt upp och vinkar in mig.. Hej hej farboro blå!
Jag vevar ner rutan och tänker att det är rutin kontroll. Laddar lungorna för att blåsa när han säger "Nu har du kört för fort så jag måste be dig kliva ur bilen och sätta dig med min kollega i bussen" Jag minns inte sist jag skämdes så mycket.. Jag hade kört 82 på 70 sträcka och det kostade mig 2000 kronor. Åkte därifrån och ilskan jag kände mot mig själv har jag inte känt sen jag blev påkommen med att kyvröka när jag var 13 (!) Tack och lov var poliserna jätte trevliga och det gick ganska smärtfritt.. Men ändå, TVÅ TUSEN kronor. Fan. Och min sambos reaktion på detta ska vi inte ens tala om.. Jag gav verkligen skammen ett ansikte just då!
Däremot lättade jag lite när jag kom hem och såg att min lilla syster städat hela huset och dessutom lagade middag till oss. Underbart. Det gav mig läge att mest bara deppa ihop i soffan..
Så till idag. Idag har jag varit till Härnösand på diverse äventyr. Jag har aldrig varit där särskillt mycket, men jag gillar det stället mer och mer. Det är en ganska mysig stad ändå.
När vi kom hem somnade vi och sov i Två timmar så det här kan bli en spännande kväll.
Handlade lite på Ica maxi. Måste tanka passaten och packa klart det sista.
Imorgon åker jag på jobb. 5 dygn. Mamma kommer och är med Theo.
Fick samtal från socialtjänsten idag. Placering på G. Inte ett barn. Två barn. Möte om två veckor.
Spännande som 17.
Skatteverket krånglar och det verkar som att jag är den enda som inte lyckas se vad jag ska få tillbaka. Kanske kan det ge lite glädje?
Ska kliva ur min deppighet och vika tvätten.
Ha en fin kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0