Världens bästa.


Theo ville mysa med Thilde innan han skulle sova. Vem kan säga nej till det? ;) 


Jag minns att jag frågade Jocke hur han tyckte det var att ha två barn när jag ganska nyss blivit gravid. Minns att han skrattade och svarade "Ett barn är inget barn, Emelie".. I tanken fnös jag lite och tänkte att det minsann skulle bli en baggis. Skulle jag sagt den tanken högt skulle han skrattat idag och sagt: "Vad var det jag sa". Han skulle suttit som en fluga på väggen och gravat åt det fullstädiga kaoset som infinner sig mellan dom fyra väggarna på barrvägen emellan åt :) Brukar tänka på det han sa när det blir som mest stresigt och även tänka på hur 17 dom som har fler barn, kanske massor av barn gör? :) 


Den gångna veckan har präglats av biltrubbel. Pappa fick ett sten skott på sin nya strax efter att jag fått hem min. Och nu ikväll berättar syrran att det är nått knas med hennes pärla. Därav dom fins smsen ;) 
Jag har tecknar avtal med Falck och har nu full assistans och andra fördelar om bilen blir stående igen. 
Kan även berätta att på 3års kontrollen Theo var på visade barnmorskan olika bilder och ställde frågor. 
På en av bilderna var det en bil varpå barnmorskan frågade honom: 
"Vad ser du på bilden Theo?"
-"En Bil"
"Vad gör din pappa med bilen?"
(vanligaste svaret är kanske sladdar? Kör? Tvättar?)
Men Theo svarar:
"Lagar"
 
:)
 


Denna lapp satt på dagis häromdagen och jag kan inte sluta fundera på vart dom får allt ifrån? 


Ikväll har båda barn badad. Thilde gillar verkligen att bada även om det kanske inte ser så ut på bilden :) Theo har ju fått simglasögon, men det blev ändå ett himla liv när shampot skulle tvättas bort. 


UNDERBARA ÄLSKADE. 


Idag kom Pappa, Annika och Farmor och hälsade på. Vi bjöd på fruktsallad med vanilj Kessela. 
Johan fick presentkort på en fiskebutik och systemet. Vi har varit på Birsta och flanerat. Johan har fått tillsbaka sin mobil. Ny och fin. 
Vi skulle se p3 galan men jag tyckte den var ganska dålig så jag fixade med gardinerna och äntligen är dom uppe. Blä vad tråkigt. Speciellt när man hittat skit snygga på Indiska men i klass med plunkan :/ 
Det blev Theo som fick sina simglasögon, gympasockar (med blixten så klart) och en mössa. Thilde fick sig nån body och brallor i 62, hon växer så det knakar och jag har inte varit lika aktiv på tradera som jag var med Theo så jag ligger efter. Däremot hittade jag jätte fina kläder i stll 62 som jag fått ärva av släktingar så nu har vi en storlek framåt iaf. 

Imorgon ska jag evetuellt ge mig ut i skidspåret med Anna, om hennes pjäxor passar min fot och skida vill säga och om det inte är för kallt. Annars blir det en promenix. :) 
Sen lär det ju bli ångestpåslag igen då Johan återvänder till huvudstaden. 
Rackarns vad vi är trötta på det där. Men men.. 
 
Alla sover här hemma, så även den minsta. Men jag vill inte riktigt komma till ro. 
Spanar på Hasseluddens spa. Har bestämt mig för att åka med Ronja. 
Johan och Jag kan gå här i Sundsvall. Så på måndag ska ringa och kolla med lite priser och sen checka av med Ronja vilken helg vi drar. Jag vill att Thillan blir lite större och dessutom hinna lägga undan en slant då det inte direkt var i priskallar som var positivt överraskande. Men det verkar vara ett häftigt ställe :) 
 
Ska föröska ropa hit John Blud nu och se om han vill göra mig sällskap. 

Ha de gott. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0