Skratta istället för att gråta

Ja kvällen har varit minst sagt kaos artat. Jag och Theo har haft en disskution sen imorse om hur han hanterar sina filmer (finns det en film av alla hundratals som fungerar skulle jag bli förvånad) jag drar dom små hoten "om du inte är rädd om filmerna får du inga skidor" blabla bl.a. Och känner mig som elakaste morsan i världen.

Då jag efter att ha matat Thilde i köket kommer in i vardagsrummet och ser att hela golvet är täckt av dvd skivor brister det och jag säger att han kan gå in på sitt rum och fundera över vad han har gjort.. Han knallar med ganska nöjd blick in på sitt rum (tror jag) och jag plockar och städar bland filmerna i tv rummet. När jag sen kommer in i köket får jag en chock. Det är vetemjöl och russin över halva köksgolvet och Theos stol står vid skafferiet så det råder ingen tvekan om vad som hänt.. I ilska går jag för att ge Thilde tutten och på vägen snubblar jag över skurhinken som står i hallen jo för jag hade just damsugit och torkat golven.. Vatten i hela hallen och det är ungefär då som jag bara garvar. Vilket kaos..

Theo sover sen ett tag men jag undrar hur han blir i magen efter att ha tryckt i sig halva russinburken. Imorgon ska han få vara hos min pappa medans jag handlar vettig förvaring till hans filmer..

Men iaf så var jag och Anna iväg och åkte längdskidor idag. Så fruktansvärt roligt och skönt med friskluft. Vi åkte direkt och kollade på ny utrustning då jag åker på mammas prylar som inte är i min storlek eller längd så har jag rätt saker blir det kanske ännu roligare. Just nu säger plunkan ifrån men så fort den tillåter ska jag unna mig skidor och åka resten av vintern :) nästa helg blir det åk på södra berget :)

Jag har mellan varven hunnit förbereda morgondagens mat. Lagt fram allas kläder. Vi ska ju till Theos stora förtjusning kolla när Felicia rider imorgon :) det blir spännande.

Nu ska jag försöka sova. Håll tummarna för en god natt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0