Minifom

Nu skiter jag i det här. Imorgon ska jag bränna första slanten av lönen på MINIFOM och hoppas att dom hysteriska kvälls utbrotten ger med sig. Tanken på att det ger med sig av sig självt känns avlägsen just nu. Är det något som tär på psyket är det bebis skrik. Vare sig man är trött eller inte är det sjukt JOBbIGT att inte kunna trösta. Blä för dom senaste timmarna.

Annars har dagen varit bra. Jag har haft möte här hemma med planering av bonus barnen. Fanny och Pontus har hjälp mig med barnen så all tvätt är undan stökad :)
Theo är veckans vän på dagis vilket innebär att han har en kappsäck med sig hem där Betty och Bruna bor (två gossedjur), i kappsäcken finns bebiskläder, en tandborste och blöjor också. I en vecka ska vi nu ta hand om dom. Och det ska skrivas dagbok varje kväll (som om det inte redan finns nog att göra) och sen ska dom tillbaka till dagis där Theo ska berätta om sin favoritleksak hemma och hur Betty och Bruno haft det hos oss. Jätte roligt att dom hittar på sånna saker, dagboken är ända sen 2009 men jag hoppas också att han inte tar det på blodigt allvar ;)

Johan har kommit hem <3 visserligen till en super trött Theo och en Thilde som bjuder på monster vrål, men hon verkar äntligen komma till ro.

Imorgon ska jag träffa Sandra, jag ska följa henne och beställa en barnvagn åt hennes groda i magen ;) efter det åker jag och simmar. Theo ska med min syster till Drakborgen sen ska dom bada. Johan och Thilde får roa sig :)

Hoppas på en betydligt lugnare kväll imorgon. Så jag antar att vi välkomnar våran helg med magont på lillan, Theo som leker ingenjör och vi andra som pusslar för att dom små ska vara nöjda.

Om jag ändå bra kunde käka en påse karra. Haha men nää, så blev det inte.

Ha en L U G N kväll ni som kan :)
Sov gott


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0