Skidhelg.

H

Det har varit en bra helg, men som vanligt går det för fort och det finns massor jag skulle önskat att det funnits mer tid till..

 
Vi åkte till Bergeforsen där jag och Fanny skulle åka i spåret medans Johan och barnen skulle leka och åka lilla varvet. Det blev inget av, det var hunddrags tävling :) Ganska kul att titta på.
Men jag fick syn på en affisch om lilla vasan där och kollade på internet. Det resulterade i att Theo idag fick vara med och tävla i lilla vasaloppet och jag måste bara skryta lite och säga att han verkligen är grymt duktig för att vara fjärde gågen på ett par skidor.




Vi kollade Melodifestivalen och jag tycker bara att det är trams. Jag tycker egentligen att det är skit dåligt faktiskt. Men ändå, nån form av tradition och det var inte så att det fanns skit mycket annat att titta på heller.


Kärleken.


Det var drygt 40 barn med i loppet. Theo drog iväg som ett skott när pistolen gick av och han åkte rakt in i den som var framför då jag satt honom i spåret för dom mindre. Underskattade honom rejält och vi bytte spår sen var han igång. Nu var loppet 400m ;) Med två stop där man fick blåbärssoppa, men han var verkligen duktigt. Dessvärre är det otroligt viktigt för honom att vinna så det var inge kul när andra åkte om, och när han åkte omr en gång var han snabb med att säga: "Du förlorar du!".. Då brinner det smått i mig och jag tycker den där vinnarskallen är tråkig, men antar att det är en av hur barn är? Vi har inte triggat honom att det är viktigt att vinna.. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att det inte är viktigt att vinna och den refrängen.. Han fattar inte och det enda han tänker på är att vinna. Nu kom han bland dom sista men menar ändå att han vann så han får väl tro det då. Tids nog kanske han förstår att det inte är det som är det viktiga.




Men gissa om han var stolt när han fick sin medalj och sitt diplom. Lilla Theo fick livets första medalj och det lös i hans ögon. Han var så mallig och då vi kom hem lånade han ut sin värdefulla medalj till Thilde. <3
"Visst var jag duktig mamma? Jag vann!"


Pruppfiskorven har blivit så stor :) och i mina ögon kommer han oavsett alltid vara en vinnare!


Det gäller att passa på att rå om sin pappa under helgen..


TOKIGA!



Thilde sover bättre. Inatt har hon visserligen ätit hur många gånger som helst känns det som, men det kan man ju knappst klandra henne för då hon inte fått behålla nått tidigare så det har varit med glädje jag matat henne inatt :)

 
 
Jag fattar knappt själv vart tiden tagit vägen. Känns som att det var igår han låg i min famn.


Nu är det ny vecka. Vi laddar. Theo vill åka skidor. Det uppmuntras så vi ger oss ut redan imorgon :)
Bonusbarnen kommer hit, det är gympa, jag kollar posten åt pappa som är i Spanien på jobb, sen ska det packas och förberedas för en helg i Gävle, som dessutom kommer innebära ett avslut med att träffa Ronja <3
 
Nu ska jag göra kväll här hemma och sova lite. Blir ett pussel att få ihop allt, men det ska nog gå vägen dom här dagarna cokså.
 
Ha det gott.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0