Fullt ös


Vilken natt, vilken morgon..
Thilde sov mellan 23-00.30.. sen var hon vaken och höll igång.
Hon somnade igen 05.30 och 06.30 knackar Theo på min rygg och säger "Mamma nu är det dags att gå upp"
Så däckade jag på soffan men det hade inte Theo mycket för.. så det var bara att ta en kall dusch och starta dagen.. Och det gjorde vi med dunder och brak.



Vi röjde och möblerade i Theos rum. Ska införskaffa hyllplan och trådbackar till garderoben, det är hög tid nu. Han ska få ha sina kläder på sitt rum. Nu håller dom till i källaren. Risken är att det hamnar kläder överallt, men vi lär ju prova. Det blev lite mer öppet.

Vidare har jag rensat lite i källaren. Hade ett helt matsalsbord där nere med rat på som nu har sorterats. Skönt.
Och sen till det jag dragit mig för i två veckor. Rensa bland Theos dvd filmer. Hälften har kastast. Trasiga och tomma fodral. Har ställt in dom i den nya fövaringen och eftersom vi ser filmerna åker varje en som är trasig i soporna. Inför ögonen på lillen så kanske han lär sig att vara rädd om dom för det blev en och annan tår när vi kastade dom filmer vi visste var trasiga idag..




Den här donnan gör mig grå hårig. Inatt har inte varit ledsen direkt utan gnytt och haft sig.. Velat ha uppmärksamhet. Tackar ödmjukast för dom två timmar hon lät mig sova men.. ja..
 
Idag har jag tiggt åt mig middag hos pappa. Behöver komma ut/bort och att slippa laga mat är det bästa som finns. Kanske fortsätter vi i det här tempot resten av dagen för sätter jag mig i soffan kommer jag somna på nolltid.

Ha en fin dag :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0