Blod svett och tårar..

Fy fan vilken dag. Man kan kalla mig allt utom ohändig en dag som denna. Jag har fått så himla mycket gjort.

Oljat bron
Rensat och städat Johans vertygsskåp.
Gjort iordning ett städskåp (ja det tog lite mer än ett år)
Omorganiserat i källaren.
Burit hyllor och flyttat prylar.
Rensat ännu mer i källaren.
Bokat service tid till min bil, = därav tårarna.. Fy satan för att reparera saker som har med bilen att göra. Offerten på den jag ville åtgärda landade på närmare 8000 kronor. In my as. Då får det vara. Tog det nödvändigaste. Känns som att pengarna behövs till annat än bilkostander, dessa konstanta vidriga bilkostnader..

Sen har jag skrubbat och sanerat badrummet uppe. In där ska en badrums hylla snart. Omorganiserat även där.. Kastat och rensat. Fy 17 va skräp jag samlar på mig. Men jag tar vara på det som håller i kvaliten för om det blir som planerat ska jag och Emma ha loppis i Örbäck nästa sommar :) Det skulle vara såååååå roligt om det blir av. Och skönt. Det är ju ett år kvar så jag har väl ännu mera att sälja av då ;)

Har införskaffat tyg också. Neutralt så när orken kommer tillbaka ska jag sy lite. Ingen som har en symaskin och lust att komma över och trampa pedalerna tillsammans? Dock brukar inte symaskinen (som jag dessutom lånat av syrran) vilja hålla mig på gott humör.. Men vi får se hur det slutar.

Även om jag njuter av att vara ensam. Jag älskar att hinna med allt jag annars prioriterar bort så saknar jag mina grabbar. Imorgon kommer dom hem.

Jag har bokat upp svärfar i Jul också.. Framförhållning delux. Bad honom bo här under ett tag då jag vet att Pappa ska jobba/vara i Umeå och vi behöver någon som är med Theo när det väl är dax. Han verkade glad över frågan. Känns nog gott för honom att känna sig behövd. Däremot säger jag upp allt annat som har med jul att göra. ALLA är välkomna hit :) Självservering och självservice blir det då jag själv mest tänker ligga och vara as fet och invänta verkar. Men mer jul än så blir det inte. Julgran har jag dock lovat Theo. Och om han pallar trycket kommer nog Tomten en sväng också.. Men hör.. Jag är inne i juletid? Stop och belägg.. Det är ju sommar nu.

Nää, nu ska jag samla nya krafter så jag kan fortsätta denna organisering, gäller att inte tappa stinget, då är det kört.

Ha de gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0