Braig dag



Det har varit en super duper dag idag. Vi åkte in till stan och strosade. Åt lunch på baguetterian med pappa och sen åkte vi på visningen. VILKEN LÄGENHET! Hur fin som helst. Topp rustad med SNYGGA detaljer, så som lister och annat. Fantastisk inglasad STOR balkong och en lika stor till fast utan glas. Utsikt över havet och båthamnen och glasskiosken strax utanför :) Toppen läge som han säger att han ska vara med och buda på. Hoppas hoppas hoppas hoppas..



Det var kul att vara lite på stan också. Det var super längesedan vi var där. Theo hängde på torget och vi kollade in dom flesta drakar vi hittade :)





När vi sen kom hem sov vi allihopa. Det som skulle bli en snabb vila blev två sovtimmar. Därför är vi alla klarvakna och pigga nu. Johan och Theo har varit ute och cykel tränat men Theo finner det roligare att skruva med cykeln än att faktsikt cykla. Grannungarna har varit här och dom har sprungit emellan husen och lekt.




På banken har ett nytt konto öppnats. Det är dags nu. Emelies tuttar är det döpt till och där ska det sparas pengar. Jag ser ljuset i tunneln ;)



Theo lagar det som han tycker sig tro är trasigt.



Här var det en drös med ungar, vips när jag vände ryggen till var alla borta. Jag som har blivit lite av höns morsa letar runt och hittar dom vid grannens studsmatta. Tur att alla är så vänliga och erbjöd sig att komma hem med vårt troll när det var dags. Johan och Mattias har varit mellan huset och planerat. Dom rustar åt varandra och ger varandra insperation.
 


Jag har införskaffat nya servett ringar inför Lördag. Då har jag bjudit hem farmor så nu har jag städat altanen, och tänkte använda dom nya servetterna :)




Passar på att Slänga in Ett Grattis till Jocke och Mallis och ett välkommen till Världen till lilla Liam som valde att komma till oss idag :) Nu blir man ju inte alls bebis sjuk ;)
 
 
 
Imorgon ska Johan måla och jag putsa fönster under förmiddagen. Eftermiddagen kommer "foster barnen" och är med oss och kvällen ska vi med Mattias, Anna, Egon och Embla till forsen och kolla på nått jippo med laxfisket som ska ske. Inte ett dugg intresserad egentligen, men det blir kul att göra nått med dom :)
 
 
Vi har fått tips om lösningar i hallen. Praktiskt och snyggt, kanske går det före sovrummet. Vi får se.
 
Skickar bamse kramar till Syster som är på väg till sjukan. :/ Blä.
Krya på dig!
 
Ha de gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0