Nu äre Lördag..

Idag har vi satt sprätt på sparade pengar inför resan. Första stop var drakborgen för att Theo skulle bli trött. Sen birsta.  Theo har fått ny uv dräkt och sommar kläder/skor. Johan har införskaffat sjukt snygga shorts, linnen och skor. Jag har införskaffat en ny bikini, skor, byxor och linnen. Sjukt bra Rea på VeroModa. Dessutom var jag till Bergsåker och köpte en ny Brio sittvagn till Theo, vi har en redan men jag ville ha en med sufflet inför resan, den var billig och bra och jag fick en åkbräda med :)
När vi väl kom hem tog jag tag i tvättstugan. Slängde ut dom halv ruttna mattorna och skurade upp där inne.. Blää. JOhan köpte hem kina mat medans jag gojrde spagetti och köttfärssås till mig och Theo. Byggare bob går för fullt här hemma och Johan är ute och joggar..
Igår slumrade jag till på soffan. Jag hade bett Johan väcka mig 22 så jag kunde se BigBrother. Men vaknade 01.30 av att både Johan och Theo sov brevid mig.
Just nu tjurar Theo för att han inte fick en Tom & Jerry påse som lördagsgodis. Han valde själv att köpa lite godis på drakborgen. Han får tjura en stund till så går det nog över. Själv ska jag ta kokhett bad. Gissar att det blir en tidig kväll även ikväll då Johan har sovmorgon imorgon ;)
Ha de gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0