Måndag 6/6

Jag är hemma igen.


Har spenderat hur mycket tid som helst i bilen dom senaste dagarna. Men med god musik och härligt sällskap går ju det med :)


Idag. Åkte direkt in till stan och mötte upp Johan och Theo. Förvantade mig att lilla vännen skulle bli överlycklig att se mig, men så var inte fallet, han såg mest likgiltig ut ;) Under mina dagar borta hinner han bli pappas pojke väldigt snabbt.

Vi trängdes bland massa folk på stan. När blev nationaldagsfirandet så stort? Vipps så stötte vi på Johans arbetskamrat med flera så vi gick och käkade med dom och hade super trevligt. Jag mötte efter längtan upp Lovisa vid bussen. Kom fram till att det är ett års sen vi sågs. Det känns som länge, men inte ett år? Shit vad tiden går fort. Vi hann surra ikapp en del och det var verkligen skönt att träffa henne. Hoppas hon kommer snart igen. Annars får jag nog ta och pallra mig till Skellefteå en sväng :P Vore ju inte helt fel.

Hur som haver så blev Theo super duper trött. Han hade inte sovit någonting på hela dagen. Bara tittat på allt ståhej och skriket efter traktorerna så han var ÖVER trött när vi kom hem. Jag kom hem efter Johan och Theo och gissa om jag blev lycklig när jag steg in i ett ny städad hus, fixat och donat och kläderna tvättade. Nu låter det som att det aldrig är så annars, och det brukar det vara men inte när jag varit och jobbat. Det är tufft att vara ensam med en liten och hinna med allt, men denna gång var det verkligen så :) Perfekt.
Vi käkade middag och sen somnade Theo. Lite kinkig, men det skulle jag också vara om jag var så trött som han var.

Ikväll har jag gjort det sista jobbet på datorn, nästan. Och dessutom tagit mig ett glas vin för att fira min allra första inarbetade semester :) Underbart. Fast å andra sidan trivs jag så otroligt bra på jobbet så egentligen skulle jag inte behöva någon. Det är mest för namngivningen som jag tagit ledigt nästa pass, annars hade jag förmodligen jobbat.

Jag har slängt in en maskin och ska avnjuta ett bad, har packat om väskan för imorgon åker jag igen.
Jag åker till Gävle en snabbis för att sedan ta mig vidare till Stockholm, mot Finland. Tillsammans med Carina :) Vi har nämligen bokat en liten kryssning och tänker lyxa till det på vårat vis. Känns otroligt välbehövligt och jag ser fram emot detta som tusan. Kanske köper jag med en liten present från taxfreen till min bästa Sambo som faktiskt inte sagt ett ord om att jag ska vara borta så länge.. Själv hade jag förmodligen smällt av, 9 dagar som ensamstående. Ensamstående föräldrar är några jag beundrar. Det är styrka!

Bilen är tankad, cykeln iordning och jag är laddad. Imorgon cyklar jag Theo till dagis, tar mig hem igen slänger in den nya Cat Stevens skivan i bilen och styr kosan mot Gävle.




Om ni åker norrut, ta indalsleden och njut! Så otroligt vackert, jag hade nog kunnat spenderat hela dagen på den rastplatsen mellan Sundsvall och Bispgården


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0