Slappar dag.

Theo somnade halv sju igår kväll, han var super trött.
Johan la sig på Fannys rum och har sovit bra inatt.
Trots att Theo somnade så tidigt fick jag väcka honom imorse för att hinna komma iordning till Dagis.
Det gick kanon bra att lämna honom även idag. Det hade bara hunnit kommit tre barn, större barn och ingen av hans vanliga fröknar var där, men ändå gick det så bra. Han är toppen!

Jag åkte och hämtade pappa som skulle följa mig för att besikta bilen, vi höll inte på hitta dit men till slut så.
Fick en skit bra gubbe som kanske var lite för snäll ;) Men bilen gick igenom fint. Hade nån lampa som var trasig och som "Bra att veta" borde jag byta stötdämparna fram så det ska jag fixa. Laporna fixade pappa sirekt på Ok så det är redan löst.

Snön VRÄKER ner här i Sundsvall och jag tycker att det kan få räcka nu. Man ser knappt någonting.





Johan slutar tidigt idag, sen är han lång ledig. Theo ska sova hos Morfar inatt så vi ska på bio ikväll och sen får vi sovmorgon imorgon :) Så härligt.




Vet inte vad det är men jag verkligen Älskar Helena Bergström.

Funderar på att beställa lite kläder till Theo, men jag ska se till rensa och få iordning i hans garderob först.. Har bara inte rätta motivationen idag. Är skit sur för att jag missade ett samtal från Ronja igår kväll, och det gick inte att ringa upp heller för då hade planet redan lyft. Får önska henne en trevlig resa här istället och hoppas att hon läser.


Nä, nu ska jag bara slappa här i soffan under en filt tills J kommer hem. Då ska vi hämta Theo tillsammans och kanske får jag med mig dom på en promenad? Vi får se.

Ha de fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0