16 oktober.

Jag och Theo har en mysmorgon.
Han har börjat att ofta vilja komma upp i soffan och sitta och kramas.. Fort blir han rastlös men jag njuter av dessa få och korta stunder som han vill kramas :) Det är det som gör att det känns värt att kliva upp :)
Halv sju ville han upp idag, helt ok enligt mig.

Jag har packat skötväskan och gjort iordning för en dag utom hemmet. Ska strax koka ägg till Johan som kommer vara vrål hugrig när han vaknar. Önskar jag också kunde äta en riktig frukost, men jag har svårt att äta så tidigt. Måste ha arit igång ett par timmar först.

Igår ringde jag och Rebecca om varandra, eller det har vi gjort i flera dagar tror jag. Dessutom blev det samma mellan mig och Mimmi. Jag har även fått en dålig ovana att tänka "Jag ringer upp snart" och mitt i allt detta har glömt att jag ska ringa.. Så det ska jag sluta med, och isf ställa larm. Min mobil är inte lika kär vän som förut. Dessutom vill jag så gärna ha en ny, så jag har börjat smyg ogilla min och nästan hoppats att den ska krascha.
Har ringt och haft min dust med telenor. Dom vägrar häva mitt abbonemang trots att jag inte har teckning överhuvudtaget 10 dygn i månaden och knappt i lägenheten där vi bor heller.

Telenor: "A, men vi garanterar inte teckning heller, det står i pappret du skrev på!"
Jag: "Jaja, det låter ju märkligt men hur länge har jag kvar att betala då?"
Telenor: "Som jag ser det ska du betala tillochmed oktober 2011"
Jag: "Men det är ju för fan ett år tills dess, jag ska alltså betala 800 kronor i månaden till er i ett år till trots att jag inte har teckning"
Telenor: "JA! SÅ FUNGERAR DET"
Jag: "Då får jag väl flytta igen då din idiot"

Fattar inte hur svårt det kan vara!

Igår la mig innan Idol slutade, jag somnade nästan i soffan.
Nu kollar vi barntv och inväntar nyhetsmorgon. Theo har fått ett eget skåp där han FÅR plocka, där har han en dammvippa, en disktrasa och en disk svamp. Han städar och grejjar hela tiden. Undra vem han lärt sig det ifrån? ;)




Ha en fin dag. För det ska vi!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0