Allt nytt..

Det tar fart i lägenheten.
Måndagmorgon och målaren är här.. Vitt i sovrum och vardagsrum ska det bli.
Tvättmaskinen rullar och det är full fart sen klockan 07 här hemma.




Theo har fyllt 1 år och det har vi friat med buller och brak. Det har varit hur roligt som helst.










Han springer omkring som aldrig förr och njuter av det mesta. Trots flytt, bilåkande och annat ganska tråkiga saker är han på bra humör och tillfreds :)







Kalas i Gävle.





Rebecca hjälper Theo att öppna paketen.




Sam kom och friade med oss och han var som en solstråle hela dagen, tills sista timmen då blev han lite trött :)





Men att dom var trötta var inte så konstigt. Utan dagssömn, massa folk och fest hela dagen :)









Jag fick hålla lilla lilla Neo, men jag tyckte det var lite läskigt :) Dom är så sköra när dom är små. Lämnade över till Mamma Tess ganska snabbt ;)





Släkten kom och Theo åt återigen tårta på egen hand, en tallrik i golvet och massa kladd ;) Men det får man ta.








Flisan var på språng och dom busade en massa.



FINA




På kvällen hade vi lite samkväm med vänner som kom förbi. Jonas, mannen myten och legenden kom också. Det var inte igår jag träffade honom.








Mörkret hann lägga sig och jag njöt av lugnet, stormen startade dagen efter ;)






Dagen efter drog flytten igång och vi packade hela dagen. Carina och Emma var barnvakt, delad dag :) Annars hade det nog inte gått så bra är jag rädd. Men vipps så var klockan 21.00 och det mesta var packat.






Två dagar tog det oss att byta stad. Nu sitter vi i lägenheten i Sundsvall som blir vit :) Fanny är på väg till sin första dag på nya skolan och min Pappa har hälsat på.
Miljoner praktiska samtal och jobb grejjer är fixade. Jag laddar om för att ställa iordning här hemma, kasta mig in i ART utbildning och dessutom mitt i allt detta får jag mail från en bekant om att dom behöver en personal till fritidsgården i Bosvedjan, jag ska ringa hans chef. Ett ypperligt extra jobb, om det inte är i för stor omfattning. Kommer ändå aldrig gå att mäta med Brynjan, men skulle det funka med någon kväll i veckan är det ju ett perfekt sätt att lära känna lite människor också.

I lördags åkte jag tillbaka till Gävle, plockade det sista i lägenheten där och sen åkte vi till Emma och Peter för att sen bege oss ner till Helt enkel med 11 andra vänner. Vi käkade och drack gott, sen hamnade vi hos Elin som bodde hur fint som helst där vi spelade spel, surrade och myste. Vidare till Heart Break där vi dansade som galna och hade hur kul som helst.
Spenderade slutet av kvällen på frasses, innan vi gick till Anders och Carina och träffade Lilla Nia, en ur söt liten katt :)
Sista stegen bar mot Emma och Peter där dom varit snälla och bäddat iordning och fixat. Vi fick hotellfrukost skulle jag kalla det :) Så snällt av dom! Under dagen åkte vi till Forsbacka för att uppvakta Olivia på hennes 6 års dag innan vi åkte tillbaka till Sundsvall igen.

Igår kväll var vi ute och åkte bil. Bekantade oss med området och sen intog vi sömnläge ganska tidigt. Tröttheten var relativ ;)

Idag ska vi till Fyndlagret och hälsa på Sandra. Minns inte sist jag såg henne.
Kvällen går till att skruva möbler och komma iordning lite mer.
På onsdag blir det övertid. Peronalmöte klockan 09, måste hämta föreståndaren och dra iväg vid halv sju.
Men det blir lite kalas då med. Ett avsked i peronalen och god smörgåstårta från orten ;)

Efter det är det nio fria dygn och jag har inte någon som helst planerat förutom inskolning på dagis, och så ska det förbli. Det har varit på tok för stressigt i dessa dagar.



Det här inlägget har jag säkert försökt skriva i två dagar snart. Det är tusen järn i elden.
Men ack så roligt!

Nu till dagens höjdpunkt; SANDRA!

Ha en fin dag.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0