Skin, skin som den sol du är..




Undra när jag har spelat sönder denna låt. Den har hängt med hela påsken och nu när vi har bra ljud och kan spela via spotify så kan jag lyssna hur mycket jag vill!



"Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig"






Då var det tisdagen och vardagen kommer som en hård käft smäll.
Igår var vi hos Johan pappa halva dagen, lånade tvättmaskinen i all ära. Jag kände mig ganska dålig och sov ganska länge på soffan. Efter det hälsade jag och Theo på Emma innan jag skulle jobba.

Vi hade 7 tappra besökare på Brynjan. Såg en film och stängde en halvtimme tidigare.
Väl hemma drog jag igång med matlagning. Matlådorna lyste med sin frånvaro men nu finns dom igen :)

Någon natt sömn skulle jag kanske inte påstå att det fanns inatt heller. Theos mage spökar, man kan höra pruppar och bubbel lite nu och nu och då och det som kommer i blöjan är inte någon rolig syn heller. Inte för att det är det när magen är som den ska heller, men under spöktider är det speciellt. Stackaren.

Han har nyss tagit en tupplur och jag ska göra iordning lunch för snart kommer min pappa och syster för att hälsa på. Önskar jag kunde följa med dom till Farmor men börsen säger ifrån. Men jag hoppas dom får det kalas trevligt tillsammans.

Imorgon är det föräldragrupps träff. Får se hur formen är om vi tar oss dit. Jag jobbar ju på Brynjan denna vecka så det är egentligen inget problem. När jag jobbar på mötesplatsen brukar det vara ganska drygt att behöva ta sig därifrån innan alla andra. Morgondagen får visa vägen :)

Ikväll är jag ledig och jag hoppas innerligt att Johan ska vara hemma. Massa folk, skratt vänner och stohej i all ära men en mysig kväll med bara familjen skulle sitta som vanten på handen ikväll. En god middag också, har försökt motivera mig till att göra sån laxlåda som Robin och Rebecca bjöd på när vi var till dom sist. Har receptet och allt men jag är tveksam om jag kommer lyckas så kanske blir det sånna goda pita (minns återigen inte vad dom hette) med köttfärs och ost i som vi fick hos Johans syster.. Det var hur gott som helst.

Solen är på topp här och det är vår ute, igår snöade det för fullt men det förtränger vi.



Nu till lunchen.
Ha en fin dag.









Kommentarer
Postat av: momma

längtar er

2010-04-06 @ 11:50:19
Postat av: Cissi

Hej!

Jasså trubbel med Theos mage? Kanske kolla om han är intollerant mot något, mjölk till exempel...ganska vanligt nuförtiden



Hoppas allt är bra med er annars!

Kom ut o fika nåndag vettja! Kramisar

2010-04-08 @ 13:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0