Tisdag 091120

Vi tog oss iväg mot kvantum och handlade. Jag tänkte inte på att jag faktiskt skulle bära varorna och få hem vagnen ;) haha. Det blev tungt och jag svor.. Men en vända på Ica och Dollar blev det av iaf. Och hem kom vi, både varorna och vagnen, efter massa bök, nästa gång jag ska handla tar jag nog bilen ;) Bara det att den inte var hemma idag.

När vi kommit hem dröjde det inte länge innan Cecilia ringde. Hon och Erik kom och hälsade på :) Hon hade med sig bullar så vi fikade och dom busade med Theo som passa på att krysta lite extra i Cecilias knä.. Det såg så roligt ut när han verkligen tog i.. Haha..

När han efter ett tag somnat åkte dom vidare och skulle handla innan Erik började jobba. Så nu sitter vi här.
Har nyss öppnat räkningarna som ovälkommet dimper ner den här tiden i månaden.. Usch va jag hatar sånna opersnliga brev, hade dom inte kunnat klistar på ett klistermärke eller hittat på nått annat roligt? Dessutom alla frestelser som dom skickar ut, reklam blad om fina och "billiga" julprydnader, ellos 25% rabatt katalog och allt annat. Tur jag har Johan som sätter stop och att jag faktiskt kastar alla sånna nuförtiden :)  Näe, Tacka vet jag personliga brev på posten, inget gör mig gladare. Borde sätta mig ner och skriva och grejja lite ikväll så kanske man får svar framöver :) För det där lilla brevet bland alla räkningar väger upp så otroligt mycket.

Hemresan närmar sig och däck problemen verkar lösa sig, Johan var riktigt driftig och satt och ringde och kollade runt till sent igår så nu tror jag vi har vinter däck utan att vi blivit ruinerade dessutom :) Sånt är ju kul!

Theo somver som en stock (!) igen :) och idag är det dessutom bättre väder ute så man slipper deppa ihop.
Igår kväll var jag på väldigt dåligt humör. Så dåligt humör att jag måste be om förlåtelse till Johan idag :S Jag var sur och grinig utan någon som helst anledning egentligen.. Det är ju aldrig kul och vistas i samma rum som en surkart. Men så ringde Linus och jag såg min chans att få skratta lite.. Vilket fallet så klart blev av hans ordbajsande :) Haha.. Han är faktiskt rolig!


Nu ---> Vika tvätt och plocka disk


Glöm inte att vara med och tävla om den tuffa fotöljen här


Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Haha ja visst är den :) Det är mest mammas & pappas stuga och den ligger i Ed, Forsmo. Ligger bara ungefär 3 km från deras hus :D



Åh skönt att höra Emelie! :) Hoppas allt är bra med er? Vad fint du har här inne på bloggen!

Den där fotöljen måste jag verkligen tävla om, får se till att komma ihåg det när jag har lite mer tid vid datorn, ikväll kanske :)



KRAM!

2009-10-20 @ 13:22:25
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0