Prata med mig!

En grinig eftermiddag kan jag lova. Eller inte grinig heller utan stånk och stön :) Riktigt "pratar du inte med mig nu så kommer jag skrika ännu högre" humör.. Men det har ju sin charm också..

Tvätten är tvättad och vi har smärre däck kris här hemma :) Försöker få tag på vinter däck till hyffsat pris innan fredag.. Får se vart det slutar. Ska på en firma imorgon och kika. För inga vinterdäck, inget Ramsele.
Där tycks de redan blivit vinter.

Har sån hemlängtan så jag är sugen på att packa redan :) Men det får vänta lite. Är ju ändå fyra dagar kvar. Lite trist att det blir så kort tid när vi väl tar oss hem, men det är bara att bita ihop :)

Nu ska jag smsa Lovisa och fråga om hon vill träna på onsdag, om jag inte minns fel är hon inne i ett tenta stim just nu, men om inte kanske hon vill hänga med på bio också :) Får se vad hon har att säga.

Nu blir det filmjölk.

Ha en bra kväll.


Kommentarer
Postat av: emelie

men jag tycker att bilderna blir så små och gryninga (otydliga) då man lägger upp dom i bloggen..laddar man upp dom som alla andra bilder?!? :)kanske jag gör fel :P åker ni hem till jul också? Kram

2009-10-19 @ 21:22:16
URL: http://emelielindberg.blogg.se/
Postat av: emelie

alltså jag använder mig också av picasa :) va lite otydlig där!

2009-10-19 @ 21:27:28
URL: http://emelielindberg.blogg.se/
Postat av: Jessica Tjärnberg

Vad lille Theo blivit stooor!! Har inte tänkt på det när du lagt ut kort på bara honom, men nu när han sitter hos dig syns det mycket tydligare :D

2009-10-19 @ 21:56:28
Postat av: Emelie

Emelie: Ja, dom blir inte riktigt lika bra som på skrivbordet, vet inte vad det beror på :S jag skulle vilja ha något riktigt bra redigerigs program, men jag har ju noll koll på sånt :) Vi ska fira julafton i Gävle och åker uppöver på juldagen då jag vill passa på och träffa alla som ska hem och kanske ta en svängom på hotellet :) Du då? Blir du hemma?



Jessica: Han har blivit en riktig tjockis :) Mycket roligare att vara med nu än dom första veckorna då han bara åt och sov :)

2009-10-20 @ 07:49:46
URL: http://bienvenido.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag ska hem till Ramsele vid jul..och blir nog hemma ett tag, tro de eller ej :) måste ju passa på att mysa till ordentligt hemma, innan jag drar iväg 3 månader! hur länge blir ni hemma då? :D

2009-10-21 @ 18:40:27
URL: http://emelielindberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0