Morgonpigg.. en liten stund.

Vaknar halv två, mat dags.. Nästa gång jag vaknar är klockan halv sju. Ännu en natt med bra sömn :)
Efter det ville inte Theo somna om så vi gick upp och sa Hej då till Johan som åkte till jobb..

Vi hade skoj i soffan i en halv timme..

      



Och efter det ser det ut så här igen..




Men när han vaknat ska vi gå och handla. Jag struntar i stan, tar det när Johan kommer hem, på väg till Valbo istället. Orkar helt enkelt inte idag. Men ikväll blir det jympa ;) Och efter det, Hollywood fruar.
Det är svin kallt ute, men om det inte vore för Theo skulle jag öppnat upp, luften som sagt, det finns inget bättre än frisk höst luft. Solen är på ingång, men inte uppe riktigt än. Kanske blir en sån där super härlig dag.

Jag längtar så tills i slutet av november och våran helg i Övik, sist jag såg fram emot något så mycket var när Theo skulle komma :) Jag funderar redan på vilka kläder jag ska ha, vad vi ska packa med oh allt där till. Det ska bli så otroligt roligt. Ronjas brorsa och hans tjej ska också på konserten. Och dagen efter, hockey :) Det är skönt att ha saker att se fram emot och jag har massor just nu. Fest på lördag hod Tina, Ramsele helgen därpå, att kanske ha syrran här, Theo som ska få en tremänning i slutet på månaden, pappa som flyttar närmare i december till Sundsvall, och massa massa annat. Dagarna går som fortare när man har roliga saker som väntar

Syster yster kanske följer med oss tillbaka till Gävle när vi åker från Ramsele nästa gång :) Det skulle vara roligt. Jag skulle behöva en cykel, men cyklar man på vintern? Här kommer ju nästan ingen snö, men jag vet inte. Det går inte att sparka iaf, så någon söt sån där spark låda blir inget av :S Men en cykel skulle inte vara helt fel, det går så mycket snabbare då.. (även om jag är helt världelös på att cykla)

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen oh röja lite, sen blir det tupplur för mig med om Theo tillåter ;)

Ha en bra dag, för det ska vi ha..


Kommentarer
Postat av: Syrran

Snyggkillen min :)

2009-10-05 @ 21:33:42
Postat av: sandra

Vad mysigt han är alldeles ny kläckt då :) Himlas söt som sagt... Jag bor i Sollefteå jag tillsammans med min sambo sen pluggar jag till lärare på distans i härnösand :) ohh gävle de var en bit bort hur kom de sig att du hamnade där? =)

2009-10-06 @ 17:06:38
URL: http://beggan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0