Lördag

Theo har vänt på dygnet, han var vaken större delen inatt..  Men på morgon kvisten ringde Matte till Johan och dom bestämde sig för att gå på stan, med barnen. Jag såg min chans att få sova.
Tog ett härligt bad och slumrade på soffan, när jag vaknade gick jag ner till Erikshjälpen och kikade. Fick med mig byxor hem till theo och lite annat smått och gott, riktiga fynd. Betalade 60 kronor för allt jag köpte. :) Då är det roligt att handla. När Johan sen kom hem överraskade han mig med två nya träningslinnen :) Han uppmuntrar mig till tusen att fortsätta ;)

Alla i det här hushållet är halv risiga. Jag känner mig nästan lite febrig och Theo är förkyld, Johan var hyffsat pigg iaf så han har åkt hem till Matte och kollat på hockeyn. Vi väntar att han ska komma hem med lite godsaker :) Blir fläskfilé gryta till middag.. Smaskens.

Så den här lördagen har gått otroligt fort, jag har bokstavligen sovit bort den. Berättade för mamma om vilka fina små trädgråds möbler, som åt Theo jag hittade på "loppisen" som jag skulle vilja köpa och ha på hennes gård, men då visade det sig att Jonny (hennes gubbe) skulle snickra ihop både sånna och en gunga :) Härligt! Det är så gulligt med sånna där små möbler tycker jag :)

Hittade en vagga, men det var nog en antikvitet då den kostade 2000 kronor, och det är ju dyrt för att vara second hand tycker jag iaf. En super fin gungstol fanns där också.. men även den lite för dyr för min börs.

När jag gick runt och kikade i rat hörnan säger en gubbe: "Hörrö, tjejen, kom och kolla här" och han pekar ner mot golvet. "-Jag har aldrig sett något liknande så jag var bara tvungen att be dig titta, har du sett en så stor spindel förut?" Håret på armarna reste sig på mig när jag såg den gigantiska spindeln på golvet och NEJ jag har ALDRIG förr sett en så stor spindel.. -"Nej, det har jag inte, jag byter avdelning för den där vill jag inte ha med mig hem..!"  Gubben svarade: "Nä och aldrig har jag varit rädd för spindlar men den där jävlen vill jag inte heller ha med mig så jag går jag med"  Haha.. Det blev iof inget rat som följde med hem som tur var, har väl spindeln att tacka för det kanske.. 

Ikväll börjar körslaget och Roger Pontare är en av körledarna :) Ska bli roligt att se. Jag kommer aldrig glömma hans korp som bodde i deras ut hus i Ramsele.. Ja han nog alltid varit lite galen den där Pontare? 



 


Kommentarer
Postat av: Emmy Winarve

2009-10-04 @ 19:44:17
URL: http://tusenskenan.blogg.se/
Postat av: Emmy Winarve

Hej Gumman ! Jag råkade skicka iväg innan jag var färdig. Är allt bra , ni verkar ha värdens finaste Theo! Vi kollade på körslaget igår med :) är pontare från Ramsele ? Jag önskar jag kunde komma över och hälsa på er i vår . Kramar Och ta det lugnt ! Kram Emmy

2009-10-04 @ 19:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0