Underbara Fredag

Så var det fredag, underbara fredag.
Theo var bökig inatt, börjar faktiskt tro på riktigt att han sover bättre med Johan :) Men nu är vi åter på topp.

Igår blev de en massa gjort här hemma för min del. Julpynt letades fram, gardinerna har blivit strukna, all tvätt tvättades, lägenheten städades och nu luktar det gott här :) Blommorna klipptes, sovrummet röjdes och vid halv tolv gav jag upp. Nu hänger det iof tvätt på tork lite överallt, men när det försvinner i eftermiddag så ska jag bara slappa och njuta sen.. Det bästa av allt som hände igår var att min chef ringde och frågade om jag hade möjlighet att jobba på lördag, det var inte det att det inte fanns någon annan utan säkert för att jag tjatat om att komma tillbaka smått. Extra klirr i kassan till jul och dessutom får jag umgås med dom underbara där borta några timmar :) Härligt. Jobbar med Niklas och Robin så jag känner på mig att dom timmarna kommer gå fort :)

Jag ska träffa Tessan idag också :) Vi ska ju ut och äta. Ska bli trevligt.
Sen blir det ju fredagsmys ikväll.
Väntar på att mamma ska maila hennes recept på papparkaksdeg. Blev bjuden till Emma på julbak och pyssel, men det är när vi är i Övik så jag kan inte komma då, men pepparkakor och hus ska det bli av ändå.

Igår beställde jag kort. Fotografier i mängder, mest på Theo så klart, men jag längtar tills jag får sätta igång och knopa med fotoalbumet.. Vill att allt ska komma NU! Beställde även ett fint väggord som jag ska sätta upp i hallen som Johan målat vit.



Men det som är gult/guld på texten valde jag att ha vinrött istället.
Här kan du hitta super fina saker, kanske en julklapp till någon?


Nu ska jag äta en macka innan min favorit slår upp sina blå!

Haenbradag!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Tror johan kommer tycka om kakorna du bakar av den degen ;-)

2009-11-20 @ 10:11:44
URL: http://pilia.blogg.se/
Postat av: Jessica

Haha, vi har också det där väggordet. Det är verkligen jättefint. Vårt ligger dock på skrivbordet sedan 3 månader tillbaka... De är ganska krångliga att sätta upp och vi var ganska trötta då vi hade fått upp carpe diem på väggen...

2009-11-22 @ 10:57:09
URL: http://jeccans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0