Lite tempo..

Vilken natt. Jag kunde till den stora glädjen läsa igår kväll, vi hade ju sänglampor :) och Johan somnade utan problem trots att min lampa var tänd ändå till halv två, dels för att jag första timmarna inte kunde lägga boken ifrån mig och dels för att jag resten av timmarna inte kunde somna helt enkelt. Inte för att jag hade ont, utan för att jag inte ens var trött.. :) Tyckte det var ganska spännande att ligga och fundera lite :P 

Idag vaknade och läste lite till innan jag tog dagens första (förmodligen inte sista) bad. Sen åkte jag ivåg till Barnens hus med Babysittern, det var inte jag som monterat fel, om Johan trodde utan det var fabrikat fel! HA! Hela ramen var sne så jag fick en ny, som dom monterade åt mig, tack! Där ute på parkeringen träffade jag på Ramsele bor, inga jag känner egentligen, dom som äger färghandeln hemma i byn och deras barn. Jag blev paff, det är verkligen inte varje dag man stöter på nån jag känner :) In på Ica för att köpa en pincett men dom hade ingen jag ville ha :S Jag vill ha en från Kicks, men det innbär att jag måte ner på stan och jag kör helst inte där ensam (skit löjligt jag vet!) Sist jag gjorde det var Fanny med och det gick åt pipsvängen och slutatde med att gubbe kom och skällde ut mig för jag körde mot enkelriktat.. Världelöst! Nu är vägarna dessutom avstängda på olika stället och det gör allt ännu rörigare. Kanske, om jag har tur att Johan vill vara snäll i eftermiddag ;) Cecilia ringde när jag på Ica och behövde barnvakt några timmar ikväll.. Tack och lov tänkte jag faktiskt. Då slipper tristessen ta över och jag blir lite sysselsatt iaf :) Så jag åkte och köpte två liter jordgubbar så när Olivia kommer tänkte jag gå och köpa glass med henne och gå hem och mumsa jordgubbar med glass sen :) 
Fick även sms att paket från Ellos med lamporna kommit så jag svängde in där och löste ut det. Det var två avier, två sms och två paket fast jag bara beställt en beställning.. Måste kolla upp det där, blir förmodligen en retur är jag rädd för. 

Jag ska traska ut med soporna och ta upp dom där lamporna.. Den här dagen har ju gått lite fortare än igår. Som tur är.. 
Ska ta och läsa ut boken också "14 år till salu", tung men bra.

Nä, ha en bra dag! Äntligen fint väder :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Den boken ska jag oxå börja läsa nu:)

2009-07-31 @ 21:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0