En vecka..

Igår blev den en sovmorgon :) Vi kom hem från en trevlig tacokväll som bjöd på många skratt vid halv två natten innan, så sömnen satt fint. Men sen drog dagen igång och vi åkte till Sandviken och inhandlade hantverk ;) Ikea och kikade och Mio för att inhandla sänglampor. 

Senare hamnade vi i gamla lägenheten och tog reda på det absolut sista så nu är det kapitlet avslutat (tack och lov) medans vi var där så ringde min svägerska och sa att dom skulle hälsa på så vi drog o hemåt :) Efter lite prat så hjälpte hon mig att slänga ihop två bulldegar, det hade blivit katastorf av dom där bullarna annars. Jag hade ju ingen aning om hur man skulle göra och ingen mjölk hemma dessutom.. Men hon styrde upp :) Tusen tack för det. Vid 22 igår var 96 goda kanelbullar klara och det doftar fortfarande bullar här hemma :) 

Idag ska jag ut på några ärenden igen. Emma och Peter skulle på samma ställen så jag fick åka med dom, hade nog kunnat gå men det är skönt med skjuts just nu.. Benen bär inte lika långt som mitt huvud vill :S och när Johan kommer hem ka det grejjas, borras och donas.. Men innan det tänker jag ge mig på ett försök att baka kärleksmums, kan bli spännande med tanke på bullbaket igår ;) 

Idag är det en vecka kvar till beräknat förlossningsdatum, det är ganska många runt om om redan kommit ut, jag hoppas att jag inte behöver gå över, men föröker ändå ställa in mig på det så jag slipper bli besviken. Skulle vara extra roligt om den ville titta ut innan helgen (önske drömmar) så jag har något annat att tänka på än Urkult.. Urkult Urkult och Urkult.. 
En tråkig festival som aldrig gett mig något ändå ;) kanske är det så jag ska tänka? 

Pratade med Jessica igår och vi bestämde att nästa år tar vi igen.. :) 

Nu försvinner dagen igen. Ska fixa lite och vänta på att Emma hör av sig :) 
Ha en bra dag ! Kram


 

Kommentarer
Postat av: MammaGerda

det var verkligen trevligt i lördags =)

2009-07-27 @ 15:43:50
URL: http://gnuggis.blogg.se/
Postat av: Cissi

Det glädjer mig att man kan hjälpa till :-D



Hur gick det med kärleksmumsen? =)



Här svängde vi ihop 120 bullar ;-)

Kraam

2009-07-27 @ 17:25:06
URL: http://cissi.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0